Daniel Radcliffe leest jullie ergste Thirst Tweets voor en jullie moesten je schamen

'That's very kind of you!'

daniel radcliffe thirst tweets
Roy RochlinGetty Images

Ja, de wereld van Harry Potter lijkt ontzettend onschuldig, maar ondertussen heeft de reeks de meest bronstige fanbase ter wereld. Van alle Harry-Draco fanfic tot de thirsty, thirsty tweets die de wereld ingeworpen worden: voor velen blijft Daniel Radcliffe lustobject nummer één. Hoog tijd om Daniel hoogstpersoonlijk van vunzige tweets voor te laten lezen, vond Buzzfeed.

Wat is een thirst tweet eigenlijk?

"Ik ben er gisteravond pas achtergekomen wat een 'thirst tweet' is. Ik dacht dat het tweets waren waarin mensen om aandacht vroegen, maar blijkbaar is het dus iets seksueels," begint Daniel de video. "Dus, dit wordt leuk!"

Dan leest hij de eerste tweet voor: "Ik geloof in magie, en de definitie van magie is de sixpack van Daniel Radcliffe." De acteur kan het compliment wel waarderen, en blijft ontzettend beleefd. "Dat is heel lief van je. Als je iemand anders hoort lachen op de achtergrond, dan is dat mijn vriendin." Daniel heeft een relatie met de 35-jarige Erin Darke, bekend van The Marvelous Mrs. Maisel.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: gaat Daniel Radcliffe ons voorlezen uit Harry Potter?!

Expliciete content

De volgende tweets worden steeds seksueler getint en er zijn ook die nodige woorden die geblurd moeten worden. De Harry Potter-acteur vindt het allemaal wel vermakelijk. De video, die in zijn keuken is gefilmd, zie je hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kun je geen genoeg krijgen van Daniel Radcliffe die dingen voorleest? Dan heb je geluk. In deze video leest Daniel Radcliffe het hele eerste hoofdstuk van Harry Potter and the Sorcerer's Stone voor.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs