Kourtney Kardashian haalt uit naar fans die denken dat ze zwanger is

"Dit ben ik met een paar extra kilo's en ik houd ervan."

kourtney kardashian
NBCGetty Images

Sinds de komst van social media is het helaas een stuk makkelijker voor mensen om anoniem onnodig commentaar te leveren op anderen (en dan vooral op vrouwen. En nog meer op vrouwelijke celebs). Gelukkig zijn er genoeg celebrities niet op hun mondje gevallen en weten ze af en toe een internet trol goed op z'n plek te zetten. Dit keer is het Kourtney Kardashian die met een goeie clapback komt.

Kourtney Kardashian zwanger

Kourtney deelde gisteren vanuit quarantaine twee gloednieuwe bikinifoto's op Instagram. Een fan - die duidelijk Glamour's artikel over waarom we moeten ophouden met aannemen dat vrouwen zwanger zijn niet heeft gelezen - vindt het nodig om op te merken dat Kourtney "zwanger is". De realityster - die obviously niet in verwachting is van een vierde kindje - reageert niet boos of gekwetst, maar kalm en respectvol: "Dit ben ik met een paar extra kilo's en ik houd ervan. Ik heb drie fantastische keren een kind gebaard en zo ziet mijn lichaam eruit."

Bekijk ook: de avondroutine van Kourtney

Stoppen met Photoshop

Het bericht wordt gedeeld door de Instagrampagina Comments by celebs, waarna de discussie over waarom deze opmerking totaal ongepast is pas echt begint. "Daarom moeten vrouwen ophouden met hun buik Photoshoppen. Vrouwen hebben organen in dat gebied, maar mensen denken dat we allemaal plat moeten zijn. Zo werkt het niet," reageert iemand onder de post.

Aannemen dat vrouwen zwanger zijn

Ook Katherine Heigl (o.a. van The Ugly Truth en Knocked Up) komt met een rake opmerking. "Ik snap het niet... moet die ieniemienie zwelling van haar onderbuik beschouwd worden als een paar extra kilo's? Of gezien worden als baby bump? In wat voor een fucking wereld leven we als dat de conclusie is die mensen trekken na het zien van een niet-lege maag? Dit is verontrustend," aldus de actrice.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs