Stormi Webster heeft haar eigen officiële Instagram account

De Kardashian-Jenners volgen haar allemaal

kylie jenner, stormi webster en travis scott
Jon KopaloffGetty Images

Goedemorgen, lezer! Mag ik je weekend even onderbreken met het allerlaatste Kardashian-Jenner nieuws? Het ziet ernaar uit dat Stormi Webster haar eigen Instagram heeft. Het Insta account is, zoals we gewend zijn van de Kardashian-Jenner kinderen, privé.

Stormi Webster Instagram

Hoe we weten dat de Instagrampagina van de 2-jarige dochter van Kylie Jenner en Travis Scott echt is? Door haar lijst met volgers. Onder anderen Kendall Jenner, Kris Jenner, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian en Travis Scott volgen de kleine Jenner op Instagram. Een volger die ontbreekt, is Kylie Jenner zelf. Waarschijnlijk is de moeder van de 2-jarige degene die het Instagramaccount beheert en op deze manier foto's en video's van Stormi deelt met een intieme groep familie en vrienden.

Bekijk ook: even alle Kardashian-baby's op een rij

Instagram Stormi

Kylie heeft haar dochter de Insta-naam @stormi gegeven. Het account heeft tot nu toe 16 volgers en pas 6 posts. Hoewel deze foto's en video's privé zijn, zien we in ieder geval wél Stormi's intens schattige profielfoto en de opvallende beschrijving in de Instagram bio: "klein doch machtig."

Video Stormi chocolade

Voor degenen die níet in de inner circle van de Kardashian-Jenners behoren, deelt Kylie Jenner gelukkig genoeg van Stormi op haar eigen Instagram. Afgelopen dinsdag dropte de Kylie Cosmetics-baas nog een video van Stormi die de Chocolate Challenge deed. Kylie test hoe goed ze haar 2-jarige dochter heeft opgevoed: ze zet een kom vol snoep voor Stormi's neus met de boodschap dat de kleine er (nog) niets van mag eten. De reactie van Stormi is te zoet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs