Harry Styles' nieuwe clip gaat over orale bevrediging en ik wil ook gewoon aangeraakt worden

Bedankt voor de reminder, Har

harry styles
NBCGetty Images

Het was lang wachten op een nieuwe clip van Harry Styles, maar de man maakt het het wachten waard. De heerlijke suggestieve clip voor Watermelon Sugar (wat ons betreft dé hit van de zomer) heeft een duidelijk thema: orale bevrediging voor vrouwen is top en we willen er meer van.

Watermelon Sugar is een METAFOOR

Dit is de tweede single van Harry's meest recente album Fine Line. Watermelon Sugar is een metafoor voor orale bevrediging, en dat zullen we weten ook: de clip is een soort ode aan de summer of love, en er wordt volop gestreeld, gekroeld, geknuffeld en gezoend. En er wordt een hele hoop oogcontact met de camera gemaakt terwijl Harry vol overgave to town gaat op een schijf watermeloen. Brb, ik ga even mijn hoofd onder de koude kraan houden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk ook: Harry Styles is een mode-icoon

Ode aan aanraking

Dat hele summer of love thema is een beetje wrang – dit had ons jaar moeten worden maar inmiddels beginnen we aan onze zesde Jan van Haasteren-puzzel. De clip is 'een ode aan aanraking', zo verschijnt er aan het begin van de video in beeld. Weet je nog, aanraking? Wees gerust, de clip is al in januari opgenomen op het strand in Malibu, voordat er een serieuze COVID-dreiging was. Gek hoe snel je went aan die social distancing-maatregelen, want deze knuffel-orgie met alleen maar hete mensen in mooie seventies-outfits is in ondenkbaar in de huidige maatschappij. This should have been us.

Bekijk de clip van Watermelon Sugar hier:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs