Gigi Hadid vertelt in Instagram Live over zwangerschap en fillers

Gigi wist tijdens Fashion Week al dat ze zwanger was

gigi hadid
Kristy SparowGetty Images

Het is nog bijna niet te zien, maar Gigi Hadid en Zayn Malik's eerste kindje zou er nog wel eens eerder aan kunnen komen dan we dachten! Gigi bevestigde het nieuws van haar zwangerschap – nadat TMZ het gerucht naar buiten had gebracht – zelf al in een interview met Jimmy Fallon. Nu vertelt ze in een Instagram Live video onder meer dat ze tijdens Fashion Week al wist dat ze zwanger was.

Wanneer is Gigi uitgerekend?

Tijdens een gedeelde Instagram Live-video met Maybelline-visagiste Erin Parsons vertelt Gigi dat ze al een flinke poos weet dat ze zwanger is. Tijdens de Fashion Weeks (anywhere van eind januari tot eind februari zijn) zou ze naar eigen zeggen al 'een paar maanden zwanger' zijn geweest.

Terwijl ze haar make-up doet, vertelt ze aan Erin: "Het is bizar wat mensen online allemaal over je zeggen. Mensen denken dat ik mijn wenkbrauwen verander zodat ze een ronde vorm hebben. Maar als je naar oude foto's kijkt, heb ik dat altijd al gehad. Mensen denken ook dat ik fillers heb gehad omdat ik een rond gezichtje heb, maar dat heb ik ook al mijn hele leven. Vooral tijdens Fashion Month, toen ik al een paar maanden preggo was."

Verandert Gigi's gezicht door zwangerschap?

Daarop vraagt Erin of Gigi veel verschil in haar gezicht ziet door haar zwangerschap, aangezien het lijkt alsof ze niets veranderd is. "Nou, ik heb al bolle wangetjes, dus het is niet alsof dat nog veel erger kan worden." En merkt ze al dat haar neus breder wordt? Daar zouden veel vrouwen last van hebben, merkt Erin op. "Maakt niet uit, ik ben heel gelukkig met het natuurlijke proces," aldus Gigi.

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: de liefste momenten van Zayn en Gigi

En nu ze toch op dat onderwerp is: ze kan er flink pissig om worden als mensen zeggen dat ze aan haar gezicht heeft laten sleutelen. "Voor degenen die het zich afvragen, ik heb nog nooit iets in mijn gezicht laten injecteren. Iedereen mag doen waar ze gelukkig van worden, en waardoor ze zich mooier voelen. Persoonlijk ben ik er doodsbang voor. Ik zou te bang zijn, want ik ben een enorme control freak. Wat als het misgaat?" We geloven Gigi, maar dat argument gebruikt zus Bella ook.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ook Gigi heeft onzekerheden

Erin kent Gigi al sinds haar zeventiende, en ze merkt op dat het topmodel sinds die tijd alleen maar wat babyvet is kwijtgeraakt. Gigi beaamt dat: "Ja, ik ben een stuk slanker in mijn gezicht. Ik accepteer mezelf hoe ik ben, maar dat betekent niet dat ik geen onzekerheden heb. Voor een bijzondere gelegenheid contour ik bijvoorbeeld mijn neus. Make-up is een fantastische tool om de mooiste versie van jezelf naar voren te halen." Bekijk het fragment van de Instagram Live hieronder:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs