André Hazes zet enorme tattoo van Rocky op zijn been

Er zijn meerdere sessies nodig om 'm af te krijgen

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Iedereen die André Hazes een beetje volgt, weet dat hij niet vies is van een beetje inkt. De 26-jarige zit helemaal vol met tattoo's. Afgelopen maart liet hij de naam van zijn vriendin en de moeder van zijn kind Monique Westenberg in zijn nek zetten. Vorig jaar zette hij een enorme tattoo van een mayakalender op zijn rug. Inmiddels is er nog een permanent plakplaatje bijgekomen: hij heeft een enorme tattoo van Rocky op zijn been.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

André Hazes tattoo Rocky

André deelde gisteren een foto van zijn nieuwe aanwinst op Instagram. Tattoo artist Joey Boon is bezig met een tatoeage van Rocky, het filmpersonage dat door Sylvester Stallone wordt gespeeld in de gelijknamige film uit 1977. Het 'plakplaatje' is zo groot, dat er meerdere sessies nodig zijn om 'm af te maken.

Bekijk ook: deze celebrities namen matching tattoo's

André Hazes nieuwe tattoo

Op dit moment zijn de schaduwen van Rocky's bovenlijf al gemaakt, maar is zijn gezicht nog niet helemaal ingevuld. De tattoo staat op de achterkant van zijn bovenbeen. Dré deelt het voorlopige resultaat met zijn volgers. "Baas @joeyboontattooartist weer bezig met mijn Rocky been," schrijft de Leef-zanger onder de foto.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

André Hazes en Monique Westenberg

Andrés vorige tattoo komt ook met een bijzonder verhaal. De zanger was tot 2019 samen met Monique Westenberg (43), tot de twee plotseling uit elkaar gingen. André kreeg een relatie met Bridget Maasland. Even later liet Dré weten weer terug te zijn bij Monique, de moeder van zijn zoontje André Hazes Junior. En weer een maand later besloot Dré zijn liefde voor Monique te vereeuwigen, met een tattoo in zijn nek.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs