Cardi B laat enorme tattoo van haar rug tot haar been zetten

De tattoo heeft meer dan 60 uur (!) werk gekost

cardi b z100's jingle ball 2018
Theo WargoGetty Images

Dacht je dat de nieuwe tattoo van André Hazes al groot was? Dan moet je de nieuwe aanwinst van Cardi B eens bekijken. De Amerikaanse rapper heeft een enorme tattoo laten zetten die van haar bovenrug tot haar been loopt. Ze showt haar nieuwe permanente plakplaatje op Instagram.

Cardi B tattoo

Cardi B begint met een close-up video van de tatoeage, om haar volgers de details van het kunstwerk te laten zien. We zien één doorlopende streng van kleurrijke bloemen in verschillende maten, twee vlinders en een vogel. De bloemen zijn gemaakt in alle kleuren van de regenboog: van paars met blauw tot roze met geel. De bloemenstreng beweegt in een golvende beweging over haar rug, naar haar linkerbil en tot halverwege haar bovenbeen.

Ook zien: deze celebrity-BBF's namen matching tattoos

"Oké guys, hier is-ie dan!" schrijft ze als caption onder de video. "Het heeft meerdere maanden geduurd, maar hij is eindelijk af. Dit is mijn rugtatoeage! Hij loopt van mijn bovenrug tot het midden van mijn dij."

Rug tattoo Cardi B

De tattoo is gemaakt door Jamie Schene, een Amerikaanse tattoo artist die gespecialiseerd is in kleurrijke kunstwerken. De tattoo artist deelt het resultaat ook op zijn Instagram, met de caption. "Meer dan 60 uur werk, in meer dan 10 steden. Het was een fantastisch project en een ongelofelijke ervaring. Bedankt voor je toewijding, kracht en gastvrijheid," schrijft hij aan Cardi B.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In een nieuwe Instagrampost showt Cardi B haar versierde huid terwijl ze poseert in een bikini. De rapper probeert een nieuwe bikini te verkopen, maar haar volgers hebben alleen maar oog voor haar nieuwe tattoo. De lovende reacties stromen binnen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs