Cole Sprouse en Lili Reinhart zijn nu dus echt uit elkaar

Skeet Ulrich zei wel iets heel opvallends tijdens een Instagram Live

cole sprouse and lili reinhart
Dimitrios KambourisGetty Images

De geruchten gingen al een tijdje rond, maar het is nu officieel. Riverdale-acteurs Cole Sprouse (27) en Lili Reinhart (23) zijn na een relatie van drie jaar uit elkaar, meldt een bron exclusief aan Page Six. Volgens de bron is het stel uit elkaar gegaan voordat de pandemie begon en zitten de twee ook afzonderlijk van elkaar in quarantaine. Ze blijven goede vrienden.

Bevestiging door Skeet Ulrich

En zo'n bron van Page Six is natuurlijk nooit heel indrukwekkend. De bevestiging van een goede vriend en TV dad Skeet Ulrich (50) - de vader van Jughead in Riverdale - telt nog wat zwaarder mee. Tijdens een Instagram Live met vriendin Megan Blake Irwin beantwoordde hij vragen van fans en zei hij iets heel opvallends. Iemand vroeg: "Vind je Cole Sprouse en Lili Reinhart een schattig stel?", waarop Skeet antwoordde met: "Ik vond het een heel schattig stel. Ze waren een heel schattig stel." Met de strenge nadruk op waren. Waren?! Dit was voor veel mensen toch een shock. Het koppel heeft de break-up zelf nog niet bevestigd.

Skeet Ulrich onthult dat Cole Sprouse en Lili Reinhart niet meer samen zijn

Cole Sprouse en Lili Reinhart uit elkaar

Cole en Lili leerden elkaar kennen op de set van Riverdale in 2016, waar Cole Sprouse de rol van Jughead Jones speelt en Lili Reinhart de rol van Betty Cooper. Ze begonnen in 2017, hetzelfde jaar dat de show in première ging, met daten. De twee hadden een lange tijd niet alleen een on-screen relatie (Bughead), maar ook een off-screen relatie (Sprousehart). In 2019 gingen er al geruchten rond over de break-up, waarop Reinhart op Twitter zei: "geloof niet alles wat je op internet leest," maar volgens deze bronnen is het nu toch echt over en uit.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs