Lil' Kleine reageert op geruchten rondom breuk met Jaimie Vaes

De twee volgen elkaar niet langer op Instagram

lil kleine voor glamour
Marc de Groot

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Lil' Kleine (25) en Jaimie Vaes (30) niet langer samen zijn. Deze week werd bekend dat de rapper en de moeder van zijn kind elkaar niet langer volgen op Instagram - anno 2020 dé manier om erachter te komen of bekendheden uit elkaar zijn. Het management van Lil' Kleine reageert nu op de geruchten.

Lil' Kleine over breuk Jaimie Vaes

RTL Boulevard sprak de manager van Jorik Scholten (zoals de rapper echt heet). Deze beweert dat de geruchten niet waar zijn. "Altijd leuk om te zien hoe het internet zich ontwikkelt op dit soort gebieden," aldus Lil' Kleines management. "Maar ze zijn gewoon nog volledig happy bij elkaar hoor, voor zover ik weet. Niks aan de hand dus."

Lil' Kleine en Jaimie Vaes relatie

Lil' Kleine en Jaimie Vaes werden in augustus 2018 verloofd. Een paar maanden later bleek Jaimie zwanger te zijn van hun eerste kindje samen: Lío Zion Vaes Scholten. In een exclusief interview met Glamour vertelt Jaimie Vaes voor het eerst openhartig over het gezinsleven en het moederschap.

Zien: 10 brandende vragen aan Lil' Kleine

Interview Jaimie Vaes

Jaimie laat weten dat de periode vlak na de geboorte van Lío heftig voor haar was. "Ik dacht echt: is dit het nou? Waarom geniet ik hier niet van zoals ik zou moeten doen? Na een maand was ik echt oververmoeid en kreeg borstontsteking. En Jor was maar aan het werk," aldus de presentatrice. “Ik wist natuurlijk wel dat het zwaar ging worden, maar dat het zó’n impact zou hebben: ik had geen idee. Het was zo wennen dat ik me bijna schuldig voelde.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs