Scott Disick en Sofia Richie zijn na drie jaar uit elkaar

Een bron onthult de reden van de breuk

rolla's x sofia richie launch event
Rachel MurrayGetty Images

Scott Disick (37) en Sofia Richie (21) zijn uit elkaar. E! News meldt dat de reality-ster en de influencer na drie jaar een punt achter hun relatie zetten.

Scott Disick en Sofia Richie uit elkaar

Een bron laat aan E! News weten wat er aan de hand is. "Ze zijn technisch gezien uit elkaar, maar ze hebben wel nog contact," aldus de insider. "Ze hebben geen ruzie of zo gehad." De bron vertelt dat Sofia tijd voor haarzelf wil, terwijl Scott aan zijn gezondheid werkt.

Scott Disick kliniek

Scott ging recent naar een kliniek voor zijn mentale gezondheid, maar liet zich uitchecken op het moment dat dit openbaar werd. "Sofia denkt dat Scott momenteel veel aan zijn hoofd heeft en denkt dat het beter is als ze tijd zonder elkaar doorbrengen, zodat hij op zichzelf kan focussen," meldt de bron aan E! News, die laat weten dat Sofia degene is die de breuk geïnitieerd heeft. De dochter van Lionel Richie heeft haar spullen al uit het huis van Scott gehaald en brengt veel tijd door met haar familie.

Bekijk ook: de relatie van Scott en Sofia in een tijdlijn

Scott Disick en Kourtney Kardashian

E! News laat ook weten dat Scott een hoop steun krijgt van zijn ex Kourtney Kardashian. Afgelopen weekend zijn ze, samen met hun kinderen Mason, Penelope en Reign, naar een resort in Utah geweest. "Scott staat open voor hulp en wil zijn behandeling voortzetten. Kourtney weet hoe ze met Scott moet omgaan en hij voelt zich altijd beter als hij tijd kan doorbrengen met zijn kinderen," vertelt de bron. "Kourtney is er echt voor hem geweest sinds zijn vertrek uit de kliniek en toont veel sympathie."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs