Kim Feenstra showt haar baby belly trots op Instagram

"This is my most precious selfie ever."

kim feenstra tijdens 'the danish girl' premiere
Ian GavanGetty Images

Twee weken geleden maakte Kim Feenstra bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Ze deelde een zoete video op Instagram, waarop te zien is hoe zij en haar vriend Stanley Tailo hun baby zien tijdens een echo. Gisteren deelde Kim een foto, waarop ze haar zwangere buik trots deelt met haar volgers.

Kim Feenstra zwanger foto

De 34-jarige deelt een selfie op Instagram, waarop te zien is hoe ze in ondergoed poseert. Ze showt stralend haar groeiende buik aan de rest van de wereld. "Ik groei en ik laat het zien. Dit is mijn kostbaarste selfie ooit," aldus het topmodel in de caption.

Kim Feenstra zwanger

In de video die Kim twee weken geleden deelde, konden we ook al een glimp opvangen van haar baby bump. Het model schreef toen over hoe blij ze is met de komst van de kleine. "Lief verleden, bedankt voor de lessen en de liefde. Lief heden, bedankt voor deze zegen uit de hemel. Lieve toekomst, ik hoop dat onze liefde sterker en dieper dan ooit tevoren wordt." Het bericht is getekend door Kim en Stanley.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kim Feenstra taboe vruchtbaarheid

Eerder liet Kim weten dat ze niet op een natuurlijke manier zwanger kan raken. Ze startte daarom een ivf-traject. In een openhartige Instagrampost doorbrak ze het taboe rondom dit onderwerp.

"Voor mij is die taboe niet nodig. Het is namelijk geen keus geweest om niet op de natuurlijke manier kinderen te kunnen krijgen," aldus Kim. "Ik vind het fijn om het te kunnen delen. Want ik ben niet alleen. Doordat ik zo open ben geweest heb ik zoveel berichten ontvangen van vrouwen en koppels die zich in dezelfde situatie bevinden, maar er niet echt over durfden te spreken. Vooral onder vrouwen is de onzekerheid van je geen vrouw voelen groot. Maar lieve vrouwen, I got you. We got this. Zolang wij elkaar supporten schijnt de positiviteit vele malen groter, beter en hoger.”

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs