Beyoncé is met Disney in gesprek voor een mega-deal van 90 miljoen

En met mega-deal, bedoelen we ook écht mega

european premiere of disney's "the lion king"
Gareth CattermoleGetty Images

Het zijn drukke maanden voor Beyoncé. Ze dook – bijna twee maanden geleden – onverwachts op in de Disney Family Singalong, maakte een remix van TikTok-hit Savage van Megan Thee Stallion én sprak deze week afgestudeerde scholieren toe in een belangrijke speech. Nu is de ster in gesprek met Disney.

Beyoncé Disney

Het lijkt erop dat Beyoncé in gesprek is met Disney, om een mega-deal te sluiten. En met mega-deal, bedoelen we ook écht mega. Voor drie grote aankomende projecten zou ze maar liefst 90 miljoen euro binnenharken. Dit zal gaan variëren van soundtracks tot voice-overs, meldt The Sun. De bekende zangeres zal in elk geval verschijnen op de soundtrack van de Marvel-film Black Panther 2, die voor komend jaar op de planning staat.

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: Deze bekende celebs hebben het sterrenbeeld Maagd

Nadat Meghan Markle, die de documentaire Elephant insprak, een grote deal tekende bij Disney, komen er volgens bronnen projecten aan die perfect aansluiten bij Beyoncé. "De onderhandelingen tussen Beyonce en Disney zijn nog gaande, maar het zijn de laatste details waar ze nu mee bezig zijn," aldus de bron.

Beyoncé The Lion King

De 38-jarige schitterde vorig jaar in de remake van The Lion King, waarin ze niet alleen de stem van Nala insprak, maar ook de soundtrack Spirit opnam. Een bron zei het volgende: "Beyonce is een grote speler geworden voor Disney. Ze past perfect bij het merk."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs