Tony Junior doet een boekje open over zijn breuk met Maan

"Het eerste huis dat je bezichtigt, ga je ook niet meteen kopen."

Maan en Tony Junior gingen eind 2019 uit elkaar. De twee lieten toen na een relatie van twee jaar weten dat ze als vrienden uit elkaar gingen en nog steeds veel van elkaar houden. Ze benadrukten allebei dat er geen sensationele reden achter de breuk ligt. Ze hebben de beslissing samen gemaakt.

Waarom ze die beslissing gemaakt hebben, dat lieten Maan en Tony in het midden. Nu, ruim een half jaar later, laat Tony Junior meer los over de break-up.

Tony Junior over breuk met Maan

Tony doet in Viva een boekje open over de reden waarom hij en Maan uit elkaar gingen. De dj vertelt nogmaals dat het een gezamenlijke beslissing was. "We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is," aldus Tony.

Tony Junior over Maan

Later in het interview zegt de 30-jarige nog iets opvallends over Maan: "Kijk, zij is wat jonger dan ik en moet nog meer van de wereld zien. Ik ben dertig – forever twenty-nine noem ik het – en heb al veel vrouwen ontmoet, geproefd." First of all: 'geproefd', Tony, really? Ten tweede: het lijkt erop dat Tony en Maan uit elkaar zijn gegaan omdat ze in verschillende fases van hun leven zitten.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: deze celebrities gingen uit elkaar in 2019

Tony Junior en Maan relatie

Tony gaat verder: "Als ik morgen iemand tegenkom bij wie ik bij wijze van spreken denk: jij bent de mama van mijn kinderen, zal ik later nooit die onrust krijgen van ‘misschien wil ik weten wat er nog meer te koop is’. Maar als je wat jonger bent en minder ervaring hebt… Het eerste huis dat je bezichtigt, ga je ook niet meteen kopen."

Bron: RTL Boulevard

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs