Khloé en Tristan intiem gespot op verjaardag van een vriend

De twee kunnen het weer érg goed met elkaar vinden

tristan thompson khloe kardashian
Jerritt ClarkGetty Images

Het lijkt weer goed te gaan tussen Khloé Kardashian en Tristan Thompson. Enkele maanden na het nieuws dat Khloé een tweede kindje wil van haar ex, verschijnen er beelden waar de twee het erg gezellig met elkaar hebben op de verjaardag van een vriend. Op de Instagram Story van Tristan's oude teamgenoot Jordan Clarkson was een video te zien waarop twee in een intieme omhelzing staan.

Een hechte vriendschap

De twee brengen veel tijd met elkaar door in quarantaine, terwijl ze de zorg over hun dochtertje True delen. Ondanks de gezellige beelden én het feit dat ze samen een tweede kindje willen, zeggen bronnen dat de twee niet bij elkaar zijn. Tristan en Khloé zien elkaar elke dag, maar dat heeft er alleen maar voor gezorgd dat de twee weer een hechte vriendschap op hebben kunnen bouwen.

De geschiedenis van Khloé en Tristan

Er is veel gebeurd in de relatie tussen Khloé en basketballer Tristan Thompson. Na een heel gelukkig begin van de relatie, raakte Khloé zwanger, iets wat ze altijd al had gewild, maar met haar ex Lamar Odom niet wilde lukken. Op de dag van haar bevalling (in april 2018) kwamen er beelden naar buiten dat Tristan meerdere keren was gespot met andere dames. Een crushing moment voor de jongste Kardashian-zus. Ze besloot hem echter terug te nemen, maar in februari 2019 kwamen er opnieuw geruchten naar buiten dat Tristan het buiten de deur zocht: ditmaal met Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie Jenner.

Bekijk ook: Kim en Kourtney vallen elkaar aan in KUWTK

Ondanks deze soapserie aan problemen, maakte Khloé al eerder bekend dat ze Tristan vergeeft. Inmiddels kunnen de twee het dus nog weer heel goed met elkaar vinden, en zijn ze zo te zien twee hele lieve, betrokken ouders voor de 2-jarige True.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs