Romee Strijd deelt nieuwe zwangerschapsfoto op Instagram

"Je bent nu zo groot als mijn favoriete fruit"

romee strijd
George PimentelGetty Images

Ruim twee weken geleden onthulde Romee Strijd dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Uit de Instagrampost die het topmodel deelde werd duidelijk dat zij en haar man Laurens van Leeuwen (29) dolblij zijn met de komst van de kleine. Romee deelt nu een nieuw zwangerschapskiekje met haar volgers, waarin ze haar gegroeide baby belly showt.

Romee Strijd zwanger foto

Romee poseert in een kanten body en een open spijkerbroek voor de camera. Ze brengt haar volgers op de hoogte van het laatste babynieuws en richt zich tot de kleine in haar buik: "Je bent nu zo groot als mijn favoriete fruit," aldus het model in de caption. In de volgende slide laat ze zien om welk 'fruit' het gaat: een avocado.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: deze celebs hebben net als Romee Strijd het sterrenbeeld Kreeft


Hoeveel weken is Romee Strijd zwanger

Een snelle internet search levert op dat Romee ongeveer 16 weken zwanger moet zijn om een baby ter grootte van een avocado te hebben. Bekijk haar nieuwe zwangerschapskiekje hieronder:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Romee Strijd over PCOS-diagnose

Eerder liet Romee weten dat het zwanger worden voor haar niet vanzelfsprekend was. Het topmodel werd twee jaar geleden gediagnostiseerd met PCOS, nadat ze al zeven jaar geen menstruatie had gehad. PCOS is een aandoening aan de eierstokken die invloed kan hebben op de vruchtbaarheid van de vrouw.

"Ik was er helemaal kapot van omdat moeder worden en een gezin starten met Laurens mijn grootste droom is," vertelde de 24-jarige in een openhartige Instagrampost. Romee besloot haar levensstijl aan te passen. Dat pakte goed uit: het topmodel kan sinds november weer ongesteld worden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs