Vanessa Hudgens zingt High School Musical duet met fan op TikTok

De TikTok-video gaat viral

vanessa hudgens
Noam GalaiGetty Images

We kunnen altijd op Vanessa Hudgens rekenen als het om hilarische video's met High School Musical-liedjes gaat. Een half jaar geleden zong de actrice nog een dronken Karaoke-versie van Breaking Free en toen de coronacrisis net begon deed ze mee aan een We're All In This Together-video om fans op te vrolijken. Nu is er een nieuwe TikTok-video opgedoken, waarin Vanessa een duet zingt met een fan.

TikTok video Gotta Go My Own Way

De video is al wat ouder, maar gaat nu viral op TikTok. De Amerikaanse @maxmclayton deelde een filmpje waarin hij Zac Efrons gedeelte van Gotta Go My Own Way in zijn auto zingt. Het stuk van Vanessa Hudgens laat hij leeg. Reden genoeg voor de High School Musical-ster om er een duet van te maken.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vanessa Hudgens TikTok duet

Vanessa deelt een edit van de video, waarin het lijkt alsof ze Facetimet met de TikTok-gebruiker. Ze zingt Gabriella's gedeelte van het lied uit High School Musical 2. Dat levert een volledig in sync duet op tussen de TikTokker en de HSM-actrice, compleet met dramatische handgebaren en hoge uithalen. En dat wilden we de High School Musical-fans onder ons niet onthouden. Bekijk de TikTok-video hieronder.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
@vanessahudgens

#react to @maxmclayton lol thanks max. This ones for the fanss ❤️

♬ original sound - maxmclayton

TikTok High School Musical

Over High School Musical gesproken: een andere TikTokker spotte - jaren na het uitkomen van de films - een bizarre fout in het eerste deel van de HSM-filmreeks. Zeg eens eerlijk: had jij deze misser al gespot?

Bekijk ook: Vanessa Hudgens door de jaren heen

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs