Kit Harington scheert zijn krullen af en serieus wat is 2020 aan het dóen?

Coupe Quarantaine

jameson empire awards 2015
John PhillipsGetty Images

Sinds een paar weken zijn de kappers weer open, dus de tijd van geïmproviseerde quarantaine-coupes is voorbij. Althans, dat hoopten we. Niet alleen Miley Cyrus heeft klaarblijkelijk het heft in eigen handen genomen. Ook Game of Thrones-acteur Kit Harington wist op een gegeven moment niet meer wat hij met zijn krullen aan moest, en ging voor een buzzcut.

Een nieuwe look voor Kit Harington

We kennen Kit natuurlijk als Jon Snow uit Game of Thrones, en als één van de aanstichters van de man bun-hype. Afgelopen weekend werd Kit in Londen gespot met een heel kort koppie, een hond en een zeer strakke zwarte top. Bekijk de foto's van zijn nieuwe coupe hier.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kit Harington is geen Jon Snow meer

Het feit dat Kit besloot zijn lange lokken af te knippen is niet bepaald een verrassing. Kit heeft de rol van Jon Snow maar liefst acht jaar vertolkt, dus op een gegeven moment ben je er wel klaar mee. Op de vraag wat hij zou willen doen na deze rol, zei hij in 2018 al: "Ik zou een stapje terug willen doen en iets minder in de spotlight willen leven. Mijn haar eraf halen, zodat ik minder herkenbaar ben als mijn personage," vertelde hij tegen Entertainment Weekly. he told Entertainment Weekly in June 2018. "Ik zou heel graag en nieuwe look willen en nieuwe dingen willen proberen."

Kit knipte zijn haren eerder korter in 2015, om fans te laten geloven dat zijn personage niet terug zou keren. Spoilies: gelukkig bestaan er pruiken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs