Ashley Benson en G-Eazy hand in hand samen gespot

Er zijn foto's van de twee opgedoken

ashley benson
Jason Merritt/TERMGetty Images

Ashley Benson en Cara Delevingne maakten vorige maand bekend niet langer samen te zijn. De twee actrices hebben ongeveer twee jaar een relatie gehad. Het ziet ernaar uit dat Ashley inmiddels een nieuwe vlam heeft. De Pretty Little Liars-ster is hand in hand gespot met rapper G-Eazy.

Ashley Benson en G-Eazy

Er zijn foto's verschenen waarop te zien is hoe Ashley Benson en G-Eazy (zijn echte naam is Gerald Earl Gillum) elkaars hand vasthouden terwijl ze in Los Angeles winkelen. Dit is niet de eerste keer dat de 30-jarige actrice met de 31-jarige rapper gespot is. De afgelopen weken gingen er al verschillende geruchten rond dat de twee celebs aan het daten zijn.

Ashley Benson en Cara Delevingne uit elkaar

Ashley en G-Eazy werden vlak na de breuk van 'Cashley' al samen gezien, waarna Ashley een hoop haatreacties over zich heen kreeg. Cara Delevingne reageerde op de internettrollen en nam het op voor haar ex. "Het is nu belangrijker dan ooit om liefde te verspreiden en niet haat," schreef ze op Instagram. "Houd alsjeblieft op met te haten op Ashley. Jullie weten niet hoe het echt zit. Dat weten wij twee alleen maar en zo hoort het ook."

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: de cast van Pretty Little Liars spills the tea tijdens de reünie

G-Eazy relatie

G-Eazy had eerder een knipperlichtrelatie met zangeres Halsey. Toen de twee in 2018 definitief uit elkaar gingen, bracht Halsey het nummer Without Me uit. Daaruit werd duidelijk dat G-Eazy is vreemdgegaan. De zangeres beschuldigt haar ex in het nummer zelfs ervan gewelddadig te zijn geweest. Of Ashley Benson haar relatie met Cara Delevingne verbrak om met G-Eazy te zijn, is niet bekend.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs