North West is pas 7 jaar oud en heeft nu al meer geld dan jij ooit zal hebben

De kleine Kardashian-West-prinses zou al 9 miljoen op haar rekening hebben

north west
Arnold JerockiGetty Images

North West heeft het maar goed bekeken, financieel gezien. Ikzelf had op mijn zevende een laagje munten onderin mijn Eftelingspaarpot, maarja: mijn ouders heten dan ook geen Kim Kardashian en Kanye West. North – Nori voor ingewijden – werd gisteren zeven, en volgens bronnen heeft ze al miljoenen op haar bankrekening. Laten we even kijken om hoeveel geld het ongeveer gaat.

Hoeveel geld hebben Kim & Kanye?

Eerst even kijken hoeveel papa en mama waard zijn. Volgens (niet mega-betrouwbare) pagina's als CelebrityNetWorth, harkt Kim Kardashian zo'n €71 miljoen per jaar binnen. Dat zou haar op een geschat vermogen van €310 miljoen brengen. Papa Kanye West is één van de enige miljardairs in Hollywood en zou volgens eigen zeggen zo'n €2,9 miljard waard zijn, mede dankzij zijn Yeezy-samenwerking met Adidas.

Goed, haar ouders hebben in elk geval voldoende te besteden, en dat geven ze maar al te graag uit aan hun vier kinderen North, Saint, Chi en Psalm. Vorig jaar kreeg North voor haar verjaardag een volledige speeltuin met Candyland-thema en naar verluidt kreeg ze in 2014 (toen ze nog een baby was) een tiara van €56.000 euro en een speelgoed-SUV van €10.000. Daarnaast heeft ze de mooiste designerkleding, reist ze de hele wereld over en woont ze bij haar ouders in een huis van 18 miljoen euro.

Een rekening van 9 miljoen

De verwennerij komt niet alleen in de vorm van luxe spullen en reisjes. Kim en Kanye zouden alvast een rekening voor North opgezet, zodat ze alvast het nodige spaargeld heeft. Daar kan ze nu niet meteen mee naar de speelgoedwinkel – er zit een addertje onder het gras.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een bron vertelt aan Hollywood Life: "Kanye en Kim hebben allebei €4,5 miljoen gestort op een rekening waar ze vrij gebruik van kan maken als ze eenentwintig wordt," aldus de vermeende insider. "Kanye maakt nu investeringen in North en haar toekomst, zodat ze effectief geen dag van haar leven hoeft te werken. Hij wil dat ze vrij is om te creëren, innoveren en haar steentje kan bijdragen aan de wereld. En daar daar legt hij nu vast de eerste bouwstenen van."

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: de meest iconische momenten van North West

Hoewel een rekening van 9 miljoen zeker niet slecht is, lijkt dat niet alles te zijn voor deze Hollywood royalty. Zeker niet met haar sterke wil om voor de camera te staan én het muziektalent dat ze van haar papa kreeg.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Money Talk