Angelina Jolie vertelt waarom ze scheiding met Brad Pitt aanvraagde

Dit is een van de weinige keren dat Angelina iets loslaat over haar gezin

angelina jolie en brad pitt
Anthony HarveyGetty Images

Als het om hun persoonlijke levens gaat, horen we weinig van Angelina Jolie en Brad Pitt. De twee acteurs waren misschien wel het meest iconische koppel van Hollywood, tot ze in 2016 uit elkaar gingen. Hoewel Angelina de scheiding aanvroeg, gaf ze weinig weg over de reden van de breuk. In een interview met Vogue vertelt de Maleficent-actrice nu meer over haar beweegredenen.

Reden scheiding Angelina Jolie en Brad Pitt

Angelina Jolie vroeg de scheiding aan voor "het welzijn" van haar zes kinderen, zo meldt Daily Mail. "Het was de juiste beslissing," gaat ze verder. "Ik wil me blijven focussen op hun herstel."

Angelina Jolie over scheiding Brad Pitt

Dit is een van de weinige keren dat Angelina over haar gezin vertelt in een interview. Volgens de actrice hebben de media misbruik gemaakt van haar stilte. "De kinderen zien leugens over zichzelf in media. Ik herinner hen er dan aan dat ze hun eigen waarheid en zichzelf kennen."

Brad Pitt en Angelina Jolie kinderen

Brad en Angelina hebben samen zes kinderen: Maddox (18), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (12) en de tweeling Knox en Vivienne (11). Angelina noemt haar kinderen in het interview "zes erg moedige en erg sterke kinderen."

Artikel gaat verder onder de video.

Terug in de tijd: Angelina Jolie arriveert op de Oscars in 2012

Brangelina relatie

Angelina Jolie en Brad Pitt ontmoetten elkaar in 2005 op de set van Mr. & Mrs. Smith. Brad Pitt en Jennifer Aniston waren op dat moment nog getrouwd. Het celebrity-koppel ging al snel uit elkaar, waarna een nieuw Hollywood koppel, Brangelina, werd geboren. Pas in januari 2007 bevestigden Angelina en Brad hun relatie. Angelina maakte toen bekend zwanger te zijn van de acteur. Op dat moment hadden ze al drie kinderen geadopteerd. Het stel trouwde in 2014.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs