Romee Strijd maakt geslacht van haar baby bekend

Het model deelt het nieuws in een video op Instagram

"the dead don't die"  opening ceremony red carpet   the 72nd annual cannes film festival
George PimentelGetty Images

Een klein maandje geleden werd bekend dat Romee Strijd zwanger is van haar eerste kindje. Het model deelt sindsdien regelmatig babynieuws. Vorige week plaatste ze een zwangerschapsfoto op Instagram, waarbij ze vertelde dat de baby nu zo groot is als een avocado. Gisteren deelde Romee nog iets met haar volgers: het geslacht van de baby.

Romee Strijd geslacht baby

Romee Strijd (24) en haar man Laurens van Leeuwen (29) zijn te zien in een video op Instagram. Het koppel maakt onder toeziend oog van vrienden en familie bekend wat het geslacht van de baby is. Het enthousiaste publiek telt af, waarna Laurens roze wolken uit een fles spuit: het is een meisje! "We kunnen niet wachten tot we onze kleine meid ontmoeten," schrijft Romee als caption onder haar Instagrampost.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Romee Strijd over PCOS-diagnose

Eerder liet Romee weten dat het zwanger worden voor haar niet vanzelfsprekend was. Het topmodel werd twee jaar geleden gediagnostiseerd met PCOS, nadat ze al zeven jaar geen menstruatie had gehad. PCOS is een aandoening aan de eierstokken die invloed kan hebben op de vruchtbaarheid van de vrouw.

Zien: Romee Strijd' Swarovski look bij Victoria's Secret

"Ik was er helemaal kapot van omdat moeder worden en een gezin starten met Laurens mijn grootste droom is," vertelde de 24-jarige in een openhartige Instagrampost. Romee besloot haar levensstijl aan te passen. Dat pakte goed uit: het topmodel kan sinds november weer ongesteld worden en is inmiddels ongeveer 16 weken zwanger.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs