Doorpakken: Timothée Chalamet heeft nú al een nieuwe vriendin

Weer m'n kans gemist

timothée chalamet
Astrid StawiarzGetty Images

In april werd bekend dat Call Me By Your Name-hottie Timothée Chalamet en actrice en Lily-Rose Depp na anderhalf jaar een punt achter hun relatie hebben gezet. Dat betekent niet de de hele quarantaine eenzaam is geweest voor de 24-jarige acteur. Hij lijkt het inmiddels alweer erg gezellig te hebben met een nieuwe vlam, zo is te zien op foto's in handen van TMZ. De vrouw waarmee hij zoenend te zien is, is geïdentificeerd als actrice Eiza González.

Timothée Chalamet en Eiza González

Oké, dus wie is Eiza en waar kunnen we haar van kennen? Eiza González is een 30-jarige Mexicaanse actrice. Je kent haar misschien als Darling uit Baby Driver, of uit andere auto's-die-snel-rijden-films als Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Ze werd eerder gelinkt aan Liam Hemsworth, Josh Duhamel en Jeremy Renner.

eiza gonzalez en timothee chalamet
Rich FuryGetty Images

Nieuwe vriendin of gewoon een fling?

Op de foto's, die genomen zijn in de populaire Mexicaanse vakantiebestemming Cabo San Lucas, is te zien dat Timothée en Eiza met enkele vrienden goed vertoeven in een luxe villa met een zwembad en een groot balkon. De twee sterren nemen een duik in het zwembad en genieten van het warme weer op ligbedden, waar Timmy zijn nieuwe meissie een serenade geeft met een gitaar.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het kan natuurlijk gewoon een fling of een vakantieliefde zijn, maar we moeten zeggen dat ze er wel érg knap uitzien met z'n tweeën. Only the best for our Timothée.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs