Penn Badgley reageert op beschuldigingen tegen You-collega Chris D'Elia

Henderson uit You blijkt in het echt iets te veel op zijn personage te lijken

penn badgley en chris d'elia
Getty Images

Wie seizoen twee van You heeft gekeken, zal zich Henderson nog wel herinneren, de stand-up comedian die misbruik probeerde te maken van een 15-jarig meisje. Het blijkt dat die rol akelig dicht bij de waarheid lag voor Chris D'Elia, de bekende stand-up comedian die de rol van 'Hendy' speelde. Hij werd deze week ook in het echt beschuldigd van het proberen te versieren van minderjarige meisjes. Penn Badgleydie seriemoordenaar Joe Goldberg speelt – heeft gereageerd op de beschuldigingen aan het adres van zijn collega.

Minderjarige meisjes

Een Twitter-gebruiker postte afgelopen dinsdag meerdere screenshots van e-mailwisselingen die ze in 2015 met de komiek had, toen ze zestien jaar oud was. In die mailwisselingen is te lezen dat D'Elia met haar af wilde spreken na zijn shows. Als reactie daarop kwamen meerdere meiden naar voren met DMs en anekdotes. In meerdere gevallen zou hij jonge meisjes op Instagram hebben opgezocht, met ze in gesprek zijn gegaan en shirtless foto's hebben gestuurd.

D'Elia heeft zelf in een statement aan TMZ gereageerd op de aantijgingen: "Al mijn relaties zijn zowel legaal als met wederzijdse instemming geweest. Ik heb nooit ontmoetingen gehad of expliciete foto's uitgewisseld met de mensen die over mij tweeten."

Penn Badgley reageert

Penn Badgley was te gast in de podcast 'Can't Stop Watching' (de aflevering is vanaf 2 juli te beluisteren), en daarin reageert hij op de beschuldigingen aan het adres van zijn collega: "Het heeft me diep geraakt, ik ben er echt door van slag. Echt door van slag. Ik ken Chris niet, maar als we in deze tijden één ding moeten doen, is het vrouwen geloven." Penn laat ook weten dat de producers van You direct contact op hebben genomen met actrice Jenna Ortega – die meerdere scènes met D'Elia had – om te checken of zij zich oké voelde.

Yikes. We zijn benieuwd wat er nog meer naar boven komt over D'Elia. En maar hopen dat hij de enige uit You is die trekjes in common heeft met zijn personage.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs