Chrissy Teigen laat het resultaat van haar borstoperatie zien op Instagram

En de award voor meest ongefilterde celeb gaat naar...

chrissy teigen
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

In een nieuwe video op Instagram laat Chrissy Teigen – uiteraard open en bloot – de resultaten zien van haar recente borstoperatie. Na 14 jaar liet ze haar borstimplantaten verwijderen. Twee weken geleden ging ze onder het mes, en destijds deelde ze al een lief en hilarisch kaartje dat ze van Luna kreeg. In een video op haar Instagram Stories vertelt ze hoe ze zich nu voelt. Dan trekt ze haar top naar beneden en laat ze haar 'nieuwe borsten' zien.

In de video vertelt ze dat zij en haar gezin het heel leuk hebben thuis, dat ze veel theeleuten en cupcakes bakken. "Ik voel me goed, dus maak je geen zorgen over mij! En hier is mijn nieuwe boob! Yay!" zegt Chrissy terwijl ze haar borst van meerdere hoeken filmt.

chrissy teigen instagram
Instagram / Chrissy Teigen
instagram  chrissy teigen
Instagram / Chrissy Teigen

Chrissy's borstoperatie

Chrissy heeft de hele journey rondom haar operatie via social media gedeeld. "Ik plaatste een video op Twitter waarin ik op COVID werd getest, omdat ik word geopereerd. Veel mensen zijn nieuwsgierig (en bemoeizuchtig), dus ik zal het maar gewoon zeggen: I'm getting my boobs out!", schrijft de Cravings-eigenaresse onder een Instagram-foto. "Ik ben er jarenlang ontzettend blij mee geweest, maar ik ben er gewoon klaar mee."

Magische zak vet

Chrissy fantaseerde over alles wat ze weer zou kunnen doen als haar grote borsten weg zijn: "Ik kijk ernaar uit om een jurk in mijn eigen maat dicht te kunnen ritsen, of op mijn buik te liggen. Geen big deal! Maak je geen zorgen om mij. Alles is oké. Ik heb straks nog steeds borsten, maar die zijn dan gewoon van vet gemaakt. En dat is alles wat een borst eigenlijk is. En stomme, magische zak vet."

Bekijk ook: de leukste girl power iconen

Chrissy over haar borstvergroting

Chrissy Teigen is altijd open geweest over haar boob job, die ze op haar twintigste onderging. "Voor mij was het een badpakken-ding," vertelde ze in maart aan Glamour UK. Chrissy was Sports Illustrated-model, en poseerde daarvoor regelmatig in badpakken en bikini's. "Ik dacht: als ik liggend moet poseren, wil ik wel dat ze nog een beetje fier overeind staan" Ze koos destijds voor implantaten die haar borsten niet per se veel groter maakten, maar een lift gaven. "Ze zijn nu opgevuld zodat ze mooier en ronder zijn." In datzelfde interview liet ze al weten dat ze haar implantaten na de borstvoeding van Luna (4) en Miles (2) al niet meer mooi vond, omdat ze er leeggelopen uitzagen. "Ik twijfelde lang over de behandeling vanwege de risico's. Je wil als moeder niet sterven op de operatietafel om je nepborsten weg te laten halen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs