Ariana Grande en haar nieuwe vriend Dalton Gomez zijn Instagram Official

De zangeres deelt een foto van haar lover op de 'Gram

ariana grande tijdens 2018 iheartradio wango tango
Kevin WinterGetty Images

Ariana Grande vierde afgelopen vrijdag haar 27e verjaardag. De zangeres geeft ter ere van deze dag een virtueel cadeautje aan haar fans: ze deelt voor het eerst een foto van haar en haar nieuwe vriend. Ariana Grande en Dalton Gomez zijn Insta Official!

Ariana Grande vriend

Een dag vóór haar verjaardag, deelde Ariana een reeks foto's op Instagram. Één van die plaatjes is een selfie van de zangeres met haar vriend. Dit is de eerste keer dat de 27-jarige haar relatie met Dalton Gomez bevestigt via social media. Dalton heeft zijn arm om Ariana heen geslagen, terwijl de zangeres hem knuffelt. Benieuwd hoe Ariana's nieuwe liefde eruitziet? Bekijk de foto hieronder. Het kiekje zit verstopt tussen een lading selfies van Ariana en video's en foto's van haar honden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ariana Grande en Dalton Gomez

Dalton was eerder al te zien in de nieuwe video van Ariana en Lady Gaga. Daarvoor verscheen hij samen met Ariana in de videoclip van Stuck With U, dat de zangeres samen met Justin Bieber uitbracht. De Amerikaanse nieuwssite People meldt dat Ariana en Dalton begin dit jaar begonnen te daten. Bronnen laten weten dat Ariana hun relatie zoveel mogelijk uit de media wil houden. Dit zou te maken hebben met haar publieke break-up met ex-verloofde Pete Davidson.

Artikel gaat verder onder de video.

Bekijk ook: Ariana Grande's mode-evolutie

Wie is Dalton Gomez?

Dalton Gomez werkt - in tegenstelling tot Ariana's exen - niet in de entertainmentindustrie. In plaats daarvan is hij een succesvolle makelaar. Hij werkt voor Aaron Kirman Group, een bedrijf gespecialiseerd in luxe ontroerend goed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs