Beyoncé brengt visueel album Black Is King uit op Disney+

Queen Bey deelt de trailer van het album op Instagram

beyoncé global citizen festival mandela 100
Kevin MazurGetty Images

Beyoncé dropte vorige week ter ere van de Amerikaanse feestdag Juneteenth het nieuwe nummer Black Parade. Ze verraste fans voor het eerst sinds haar The Lion King soundtrack met nieuwe muziek. Als je dacht dat ze het daarbij zou laten, dan ken je Queen Bey nog niet. De zangeres kondigt een gloednieuw album aan. Black Is King is een visueel album dat exclusief te zien is bij Disney+.

Beyoncé - Black Is King

Het album verschijnt vanaf 31 juli op de streamingdienst. Beyoncé is de schrijver, regisseur en producer van Black Is King. In een uitgebreide Instagrampost legt de zangeres uit dat ze een jaar non-stop gewerkt heeft aan dit kunstwerk. "Het is gefilmd als een stuk dat bij de soundtrack The Lion King: The Gift hoort en viert de breedte en schoonheid van Zwarte afkomst," schrijft de 38-jarige.

Zien: 21 prachtige quotes van celebrities omtrent Black Lives Matter

Beyoncé over Black Lives Matter

Bey legt uit dat het album met de huidige Black Lives Matter movement nóg relevanter is. "Velen van ons willen verandering. Ik geloof dat als Zwarte mensen onze eigen verhalen vertellen, we de as van de wereld kunnen verschuiven en onze ECHTE geschiedenis - een geschiedenis die gaat over rijke zielen en die niet weergegeven is in onze geschiedenisboeken - kunnen vertellen."

Beyoncé nieuw album

De zangeres gaat verder. "Met dit visuele album wil ik elementen uit de Zwarte geschiedenis en Afrikaanse traditie met een moderne twist en een universele boodschap presenteren," aldus Beyoncé. "Dit is een verhaal over hoe de mensen die het meest GEBROKEN zijn de meest BUITENGEWONE talenten hebben." Bekijk de trailer van Black Is King hieronder:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs