Katy Perry open over suïcidale gedachten na breuk met Orlando Bloom

"Ik had zoveel van mezelf gegeven. Ik was helemaal gebroken."

katy perry tijdens paris fashion week 2018
Pascal Le SegretainGetty Images

Katy Perry en Orlando Bloom zijn verloofd en verwachten hun eerste kindje samen. De twee kregen een relatie in 2016, maar gingen na een jaar weer uit elkaar. Katy Perry doet in een radio-interview met SiriusXM CBC een boekje open de periode na de breuk, die heel zwaar voor haar was. Ze vertelt open over haar depressie en over de suïcidale gedachtes die ze had.

Katy Perry depressie

In een recent interview met het Canadese radiostation laat Katy weten dat ze in 2017, vlak na de breuk met Orlando, mentaal instortte. "Mijn carrière ging alleen maar omhoog, omhoog en omhoog, tot daar een kleine verandering in kwam. Als je er als buitenstaander naar kijkt, is het verschil niet groot, maar voor mij was het gigantisch," aldus de zangeres. "Ik had zoveel van mezelf gegeven. Ik was helemaal gebroken."

Katy Perry en Orlando Bloom breuk

"Ik had het net uitgemaakt met mijn vriend, die nu de vader van mijn kind is," vertelt Katy, verwijzend naar haar breuk met Orlando Bloom. "Ik verwachtte dat ik me beter zou voelen na het uitbrengen van een nieuw album. Maar ik kreeg niet de bevestiging die ik wilde. En dus crashte ik."

Terugkijken: op deze mooie manier maakte Katy Perry haar zwangerschap bekend

Katy Perry suïcidale gedachtes

De 35-jarige zat in een zware depressie en kwam in zo'n diep dal terecht dat ze overwoog om een einde aan haar leven te maken. Ze onthult datgene dat ervoor gezorgd heeft dat ze dat níet deed. "Dankbaarheid heeft waarschijnlijk mijn leven gered. Als ik dat niet had gevonden, was ik verdronken in mijn eigen verdriet en had waarschijnlijk gesprongen."

Achteraf kijkt Katy dankbaar terug op deze periode. "Het was zo belangrijk voor me om te breken zodat ik mijn heelheid op een compleet andere manier kon vinden. Ik werd meer dimensionaal nadat ik niet langer leefde als een thirsty popster."

Loop je rond met gedachten over zelfmoord? Neem contact op via 113.nl of 0900-0113.

Bron: Yahoo!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs