Penn Badgley en Chace Crawford hielden een virtuele Gossip Girl reünie

"Beelden van toen ik 21 jaar was - dat is gewoon oncomfortabel"

penn badgley en chace crawford
Patrick McMullanGetty Images

Hee hallo Gossip Girl-fans - de reünie waarvan je niet wist dat je 'm nodig had heeft plaatsgevonden. Penn Badgley en Chace Crawford kwamen virtueel samen in een video voor Variety, om te kletsen over hun huidige rollen en natuurlijk over de serie waardoor ze bekend werden: Gossip Girl.

Penn Badgley en Chace Crawford

Penn Badgley speelt momenteel de hoofdrol in de populaire Netflix-serie You. Chase Crawford is te zien in de superheldenserie The Boys. De twee blikken terug op de tijd dat ze de iconische rollen van Dan Humphrey en Nate Archibald speelden.

Penn Badgley over Gossip Girl kijken

Penn Badgley vertelt dat hij Gossip Girl al lang niet meer gezien heeft. De laatste keer was met zijn vrouw Domino Kirke in 2017. "Het was zo'n zes maanden nadat we elkaar ontmoet hadden. Ze had het nog nooit gezien en dat is de laatste keer dat ik een aflevering gekeken heb," aldus Penn. "Het zou heel interessant zijn om de serie nu nog eens te kijken. Heb jij het recent gezien?" vraagt de acteur aan zijn voormalige co-ster.

Chace Crawford over Gossip Girl

Chace reageert ontkennend: "Vriend, je zou me vast moeten binden en mijn ogen open moeten houden. Maar nee, het zou interessant zijn om de eerste paar afleveringen te zien, misschien." Het is duidelijk dat Chace zijn performance in Gossip Girl niet graag terugziet.

Penn herkent dat gevoel wel. "Ik weet nog dat het zelfs toen moeilijk te kijken was voor me, maar dat heeft natuurlijk niets te maken met de serie," legt Penn uit. "Zulke beelden van jezelf als je 20, 21, 22 jaar oud bent. Wie zou dat leuk vinden om naar te kijken? Soms is het gewoon oncomfortabel."

Zien: de Gossip Girl-cast toen versus nu

Penn Badgley over Gossip Girl

Volgens Penn zijn niet alleen hij en Chace compleet andere mensen, maar zijn de kijkers ook veranderd. "In 2007 - ik bedoel man, dat is zo lang geleden, toen we waren we nog jongetjes - mensen keken naar een serie als Gossip Girl omdat ze het ambieerden," aldus de acteur. "Maar nu, bijna dertien jaar later, zijn mensen niet langer daarin geïnteresseerd. En terecht, als je het mij vraagt." Hij gaat verder: "Nu zijn ze meer geïnteresseerd in deconstrueren waarom we zo gefascineerd zijn door dat. We willen die systemen van privilege deconstrueren."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs