NikkieTutorials was bijna gecast voor The Vampire Diaries

Om deze (belachelijke!) reden ging het feest niet door

nikkie de jager bij marc jacobs spring 2020 runway show
Jamie McCarthyGetty Images

Hoewel The Vampire Diaries jaren geleden geëindigd is, blijft de serie ons anno 2020 nog steeds verrassen. Eerder dit jaar merkten fans op dat Love Is Blind-ster Barnett in de vampierenserie te zien was. Wat blijkt nu; onze eigen Nederlandse Nikkie de Jager had ook bijna een rol in The Vampire Diaries.

Nikkie de Jager in The Vampire Diaries

NikkieTutorials bracht gisteren een nieuwe YouTube-video uit, waarin we erachter komen wie Nikkie beter kent: haar verloofde Dylan of haar beste vriendin Linda. Nikkie stelt haar dierbaren vragen, die zij zo snel mogelijk moeten beantwoorden. Één van die vragen is: "In welke Amerikaanse serie speelde ik bijna?" Dylan denkt aan The Walking Dead en Linda oppert Hannah Montana, maar ze hebben het allebei fout. In werkelijkheid speelde de queen of make-up bijna in The Vampire Diaries. Ze werd gecast voor de rol van Meredith.

Nikkie de Jager als Meredith in TVD

Fans van de vampierenserie weten dat Torrey DeVitto (die ook in Pretty Little Liars speelde) uiteindelijk de rol van Meredith kreeg. De rol van de dokter - die een relatie kreeg met Alaric - werd echter eerst aangeboden aan Nikkie de Jager, zo vertelt de make-up artist in de video.

NikkieTutorials over TVD

"Een paar jaar geleden, toen ik heel jong was en een paar The Vampire Diaries make-up tutorials had gedaan, contacteerde het castingbedrijf van TVD me via e-mail," legt Nikkie uit. "Ze hebben me toen een scène gestuurd die ik moest filmen en opsturen. Het was basically een auditievideo." Het was bijna een done deal, vertelt Nikkie. "Ze vonden het fantastisch en hadden het erover om me over te vliegen naar Georgia, waar de serie werd opgenomen."

Reden Nikkie de Jager afgewezen voor rol in TVD

Uiteindelijk vroegen ze Nikkie nog om een paar details, waaronder haar kledingmaten. "Ik liet ze weten dat ik 1,90 meter lang ben, en daarna heb ik nooit meer iets van ze gehoord." De YouTuber denkt dat dit te maken had met het feit dat de hoofdrolspelers van TVD redelijk klein waren, maar zeker weten doet ze het niet. Dat zijn aftrekpunten voor (het castingbureau van) The Vampire Diaries, als je het ons vraagt. Nikkie zou een fantastische Meredith zijn geweest.

Zien: Q&A met NikkieTutorials

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs