August Alsina: 'Will Smith gaf me toestemming voor affaire met Jada Pinkett Smith'

De zanger claimt dat het koppel een open relatie heeft

august alsina en jada pinkett smith
Paras GriffinGetty Images

Volgens zanger August Alsina heeft Will Smith hem jaren geleden toestemming gegeven om een relatie met zijn vrouw Jada Pinkett Smith te beginnen. Volgens hem had hij vervolgens jarenlang een relatie met de actrice. Dat vertelt de 27-jarige Alsina in een nieuw interview met The Breakfast Club.

Had Jada een affaire met August Alsina?

August claimt dat Will en Jada na jaren huwelijk inmiddels 'niet-romantische levenspartners' zijn. "Ik ben daadwerkelijk met Will gaan zitten en we hebben er een gesprek over gehad. Hij heeft me zijn zegen gegeven." Hij zegt Jada in 2015 ontmoet te hebben toen Jaden Smith de twee aan elkaar voorstelde.

Hij zegt 'jarenlang' een relatie met haar gehad te hebben. "Ik heb mezelf jarenlang compleet gegeven in die relatie, en ik voelde zo'n ontzettend diepe liefde voor haar, en dat is nog steeds zo," aldus Alsina, die – heel toevallig – net een nieuw album uit heeft gebracht.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Ik ging dood'

Volgens hem was de break-up "een van de moeilijkste dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt." Volgens hem ging hij er bijna aan onderdoor: "Ik dacht dat ik dood zou gaan. Nee, ik ging dood. Ik ben er een nieuw mens door geworden." De man heeft in ieder geval een sterk ontwikkeld gevoel voor drama.

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: Jada, Willow en Adrienne over relaties en social media

Een woordvoerder van Jada heeft inmiddels gereageerd, en zegt dat de claims van Alsina "absoluut niet waar" zijn.

Hebben Will en Jada een open relatie?

Wel gaan er al langere tijd geruchten dat Will en Jada een open relatie zouden hebben, na enkele quotes waarin Jada laat weten dat ze elkaar erg vrij laten. "Will is zijn eigen persoon. Ik ben er, als partner, maar hij doet z'n eigen ding." Later verhelderde ze die quotes bij Howard Stern: "Ik ben er niet om iemand constant in de gaten te houden. Ik vertrouw erop dat Will integer is, dus ik geef hem alle vrijheid van de wereld."

Toen daarop weer geruchten volgde, bood Jada verheldering op Facebook. "Will en ik mogen BEIDEN doen wat we willen, omdat we elkaar vertrouwen. Dat betekent niet dat we een open relatie hebben, dat betekent dat we een volwassen relatie hebben. "

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs