Kourtney Kardashian over vertrek bij KUWTK: "Het was een toxic omgeving"

Na veertien jaar filmen met haar zussen vraagt Kourtney zich af wanneer het genoeg is

kourtney kardashian
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Kourtney Kardashian heeft het al een tijdje over het eventueel verlaten van realityserie Keeping Up With The Kardashians, maar het is inmiddels duidelijk dat ze serieus is over haar vertrek. In een nieuw interview noemt ze de serie een 'toxic omgeving'.

KUWTK was een toxic omgeving

In een nieuw interview met Vogue Arabia windt ze geen doekjes om het feit dat ze er geen zin meer in had om dag in dag uit haar leven te delen: "Ik was al 14 jaar non-stop aan het filmen voor de show. Ik haalde er geen voldoening meer uit en het werd daardoor een toxic omgeving om zo veel tijd in door te brengen." Ook in het nieuwste seizoen van de realityserie kaart ze het probleem aan: "Ik voelde me niet meer prettig bij het filmen van dit seizoen. Het maakt me niet meer gelukkig en ik wil geen waardevolle momenten met mijn kinderen missen." En als het filmen inhoudt dat een fysiek gevecht met je zus de wereld in wordt geslingerd, dan begrijpen we helemaal dat dat niet prettig is.

Bekijk ook: het verhaal achter het gevecht tussen Kourtney en Kim

'Wanneer is het genoeg?'

Afgelopen september deed Kourtney al enkele duidelijke uitspraken in talkshow The Real: "Elke dag is anders, maar de gedachte is in me opgekomen om te vertrekken," vertelde ze toen er gevraagd werd naar de geruchten rondom haar vertrek. "Op dit moment ben ik blij en voel ik me erg goed, maar ik heb zeker mijn momenten, want het leven is kort." Later werd in het gesprek besproken hoe alle miljoenenbedrijven van Kourtney's zussen haar leven en perspectief beïnvloeden: "Onbewust geeft het me het gevoel: 'Wanneer is het genoeg?'" De reality-ster gaf destijds al aan dat ze zich vooral wil focussen op de waardevolle band met haar kinderen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs