Monica Geuze noemt Robbert de ware: "Ik weet gewoon, dit is het"

De vlogger vertelt over haar nieuwe liefde in Like Monica

monica geuze voor glamour
Marc de Groot

In de nieuwe aflevering van Like Monica die vandaag online is gekomen op Videoland wordt duidelijk dat Monica Geuze in haar nieuwe liefde Robbert de ware heeft gevonden. Ze zijn zelfs al officieel een stelletje, zo is te zien in de nieuwe aflevering. Over haar vlam vertelt de 25-jarige Geuze: “Er zijn zoveel mensen die dit niet mee gaan maken in hun leven. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt, maar als ik hem een knuffel geef dan weet ik gewoon: dit is het”.

Instagram official

Dat hun relatie nu een serieuzere vorm aan heeft genomen blijkt ook uit Monica’s laatste Instagram-post: het stel is dus eindelijk helemaal Insta-official. Hierin deelt ze voor het eerst een foto van hen samen. Robbert en Monica stralen op haar verjaardagsfeest, dat ze een paar weken geleden vierde.

We maakten voor het eerst kennis met de 29-jarige Robbert in de reality serie Like Monica van Videoland, waarin de vlogster in haar dagelijks leven wordt gevolgd. Dat ook haar liefdesleven hierin wordt meegenomen werd al duidelijk toen te zien was dat ze samen met haar beste vriendin Danique, haar toekomstige vlam tegenkwam op datingapp Raya. Later is ook nog te zien dat ze haar nieuwe liefde voorstelt aan haar broer Matthijs én laat ze hem keuren door goede vriendin Kiana.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Waarom zit Robbert niet in Monica's vlogs?

De reden dat we Robbert nu pas leren kennen als Monica’s nieuwe liefde en hem niet eerder hebben gezien in haar vlogs, heeft te maken met de contracten die zij tekende bij Videoland. Hierin is afgesproken dat er bepaalde verhaallijnen exclusief moesten blijven voor de afleveringen van Like Monica. We zijn benieuwd wat we nog meer krijgen te zien van hun liefdesrelatie – er komen in dit seizoen nog drie afleveringen, die op woensdag op Videoland zullen verschijnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs