Glee-actrice Naya Rivera vermist na boottocht met haar 4-jarige zoon

Haar zoon werd alleen op de boot gevonden

naya rivera
Jason MerrittGetty Images

Actrice Naya Rivera, die Santana Lopez in de serie Glee speelde, is betrokken bij een zwemongeluk en is momenteel vermist. De 33-jarige huurde eerder vandaag een boot om samen met haar 4-jarige zoon Josey Dorsey te varen op Lake Piru in Californië. Haar zoon is alleen op de boot gevonden, terwijl de politie een zoektocht naar de actrice is gestart.

Naya Rivera vermist

Volgens Variety huurde Naya Rivera de boot rond 13:00 Amerikaanse tijd. Drie uur later vond een andere boot Naya's zoon, die alleen in een drijvende boot zat. De 4-jarige heeft aan de politie verteld dat hij en zijn moeder aan het zwemmen waren, maar dat Naya niet teruggekeerd was.

Naya Rivera verdronken

De politie heeft een duikteam en helikopters ingezet, die allemaal op zoek zijn naar de 33-jarige. Ze onderzoeken de mogelijkheid of Naya Rivera verdronken is. Haar zoon is fysiek ongedeerd, meldt Variety.

Naya Rivera

Naya Rivera is bekend van de komediedrama-serie Glee. Ze speelde van 2009 tot 2015 de rol van Santana Lopez. Daarna verscheen ze in onder andere Devious Maids en Step Up: High Water. In 2014 trouwde ze met acteur Ryan Dorsey. Ryan is de vader van haar 4-jarige kind Josey.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs