Mark van Love Is Blind heeft een nieuwe vriendin en zijn timing is... bijzonder

Weten we zeker dat hij over Jessica heen is?

mark from love is blind sitting and waiting for a date
Netflix

Nadat Love Is Blind-deelneemster Jessica Batten on the fourth of July op Instagram aankondigde dat ze een nieuwe liefde heeft gevonden. Leuk detail: een dag later komt haar ex Mark Cuevas, die ze tijdens het programma heeft leren kennen, met een soortgelijke aankondiging. Toeval? Waarschijnlijk niet. En dat maakt het op z'n zachtst gezegd een beetje awkward.

Tien jaar jonger

Maar hoe zat het ook alweer met de twee? Ze leerden elkaar kennen in de pods van Netflix-serie Love Is Blind, waarin jonge vrijgezellen verliefd worden zonder elkaar te zien. Ze voeren ellenlange gesprekken in zogenaamde pods; afgesloten cabines met een wat lagere muur in het midden, zodat ze elkaar wel kunnen horen. Pas wanneer ze zich verloven, zien ze elkaar voor het eerst. Iets wat voor Jessica vanaf het begin een rol speelde, was het feit dat Mark tien jaar jonger was dan zij. Hier kon ze zich uiteindelijk niet overheen zetten en daarom koos ze ervoor Mark te laten staan bij het altaar.

Achteraf is het maar goed dat Jessica haar gevoel heeft gevolgd, want een paar weken geleden kwam naar buiten dat Mark tijdens de serie ook nog met andere vrouwen vreemding. Toen Jessica daar lucht van kreeg kon ze het niet laten om hier op te reageren. Zo zei ze: "Oh, dat is nieuws voor mij. Ik wist het maar van eentje!"

Bekijk ook: 'Too Hot To Handle'-koppel Francesca & Harry zijn uit elkaar

Happy Couple

Gelukkig voor Jessica heeft ze nu wel een passende liefde gevonden in de 34-jarige chirurg Benjamin McGrath. Naar verluidt leerden ze elkaar kennen tijdens een fietstochtje en zijn ze sinds vier maanden samen. De Instagram-post die Jessica plaatste laat in ieder geval zien dat ze een happy couple zijn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dat heeft Mark waarschijnlijk ook gezien en hij kon het dus niet laten om een dag later ook aan de wereld te laten weten dat hij een nieuw liefje heeft. Over de blonde dame waarmee hij op de foto staat is echter niet veel bekend en het enige wat Cuevas erbij heeft gezet is "Dankbaar".

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs