Dansende Nederlandse zusjes Norah, Yarah en Rosa gaan compleet viral

De Limburgse zusjes mochten zelfs op bezoek komen bij Ellen DeGeneres

selfie van norah, yarah en rosa
@norah_yarah_rosaInstagram

De drie dansende zusjes Norah, Yarah en Rosa uit het Limburgse Meerssen gaan het hele internet over – ze dansen onder de naam Let It Happen. Afgelopen maand gingen ze viral met een felicitatievideo voor James Brown. In de video is te zien hoe de zusjes een perfecte choreografie dansen op het nummer Get On The Good Foot ter ere van de verjaardag van de in 2006 overleden soulzanger. Ze waren door de dochter van James Brown uitgenodigd om naar het benefietconcert in New York te komen, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Ze mochten meedoen aan een James Brown-benefiet livestream en hun meest recente video's hebben meer dan een miljoen views.

Norah, Yarah en Rosa op het podium met Justin Bieber

De drie danseressen timmeren al een tijd aan de weg en dat is zeker niet zonder succes gebleken. Zo hebben de twee oudste zussen Norah en Yarah al meegedaan aan Holland's Got Talent en Everybody Dance Now, waar ze het zelfs tot de finale schopten. Ook hebben ze tijdens het concert van Justin Bieber in Nederland samen met de popzanger op het podium het Gelredome mogen dansen, en namen ze een TikTok op met Usher. Daarnaast nemen de zussen deel aan internationale danswedstrijden en reizen ze daarvoor de wereld over.

De dansende zusjes op bezoek bij the Ellen Show

Als kers op de taart mochten ze tweemaal op bezoek komen in de talkshow van Ellen DeGeneres. De eerste keer (in 2018) brachten ze na hun dansoptreden DeGeneres een woordje Nederlands bij. De meiden leerde DeGeneres bijvoorbeeld 'hoe gaat het met je' en 'ben aardig tegen een ander' te zeggen. Aan het begin van het jaar mochten de zussen nog een keer naar de talkshow komen, ditmaal omdat twee van de drie zusjes jarig waren. Dit was voor DeGeneres reden genoeg om de drie allemaal een smartphone cadeau te doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs