Politie staakt reddingsmissie vermiste Glee-actrice Naya Rivera

De politie neemt aan dat de actrice gisteren is overleden

naya rivera
Jason MerrittGetty Images

Gisteren meldden we dat Glee-actrice Naya Rivera vermist is geraakt na een boottocht op een meer. De 33-jarige huurde een boot om samen met haar 4-jarige zoon Josey Dorsey te varen op Lake Piru in Californië. Haar zoon werd alleen op de boot aangetrokken. Inmiddels gaat de politie ervan uit dat de actrice is overleden, en wordt de reddingsmissie gestaakt.

Naya Rivera vermist

Volgens Variety huurde Naya Rivera de boot rond 13:00 Amerikaanse tijd. Drie uur later vond een andere boot Naya's zoon, die alleen in een drijvende boot zat. De 4-jarige heeft aan de politie verteld dat zijn moeder aan het zwemmen was, maar dat Naya niet teruggekeerd was.

Naya Rivera reddingsmissie gestaakt

De politie zette meteen een duikteam en helikopters in, om op zoek te gaan naar de 33-jarige. In de eerste instantie werd dat een reddingsmissie, maar Chris Dyer, een woordvoerder van de Californische politie, laat zojuist weten dat er wordt aangenomen dat de actrice is verdronken, en niet meer levend terugkomt. De zoektocht gaat daarom van een reddingsmissie naar een bergingsmissie. "Er zijn geen tekenen van een misdrijf, geen tekenen dat er iets is gebeurd behalve een tragisch ongeluk. We zullen met dezelfde inzet blijven zoeken. Het doel is nog steeds om mevrouw Rivera thuis te brengen, zodat haar familie dit af kan sluiten." Haar zoon maakt het naar omstandigheden goed.

Naya Rivera

Naya Rivera is bekend van de komediedrama-serie Glee. Ze speelde van 2009 tot 2015 de rol van Santana Lopez. Daarna verscheen ze in onder andere Devious Maids en Step Up: High Water. In 2014 trouwde ze met acteur Ryan Dorsey. Ryan is de vader van haar 4-jarige kind Josey.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs