Beter wordt het niet: je kunt nu in slaap vallen met Harry Styles

Zo beland je toch nog in bed met de man van je dromen!

spotify celebrates the launch of harry styles' new album with private listening session for fans
Rich FuryGetty Images

Kom je de afgelopen tijd moeilijk in slaap en heb je alles al geprobeerd? Dan hebben we misschien een laatste troef voor je! Speciaal voor de slechte slapers onder ons komt meditatie-app Calm namelijk met iets geniaals; een bedtime story ingesproken door de 26-jarige zanger Harry Styles. Zo kun je dus eindelijk naar bed met de man van je dromen, en dat elke nacht! A dream come true.

Harry Styles spreekt verhaal in voor Calm-app

Calm kondigde de samenwerking met de zanger zelf aan via hun social media kanalen. Op Twitter plaatsten ze een kort filmpje waarin een tweet te zien is met het idee om Harry Styles een verhaal in te laten spreken en daarin zie je meteen alle reacties van mensen die dit wel zien zitten. Aan het einde van het filmpje hoor je Styles zelf zeggen: "Hello, I'm Harry Styles." Hoe dreamy wil je het hebben?

In slaap vallen met celebrities dankzij Calm

De zanger is niet de eerste celebrity die iets inspreekt voor de bekende meditatie-app. Basketballer LeBron James, acteur Matthew McConaughey en zangeres Kelly Rowland gingen hem al voor en lazen allemaal een bed time story van ongeveer een halfuur. Dat is nog eens iets anders dan schaapjes tellen!

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: gaat Harry Styles een documentaire maken?


Zie je het wel zitten om elke nacht met Styles in slaap te vallen? Een abonnement op de Calm- app is de eerste maand gratis, daarna betaal je er €49,99 per jaar voor. Maar als dat er voor zorgt dat je weer heerlijk in slaapt valt dan is dat de investering dubbel en dwars waard, toch?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs