Temptation Island-verleidster Felicia heeft zeldzame ziekte: "Ik zag opeens niets meer"

"Het begon met rode en geïrriteerde ogen," aldus Felicia op Instagram

felicia temptation island 2020
Temptation Island / RTL

Temptation Island-kijkers kennen Felicia als verleidster in het laatste seizoen, dat in mei eindigde. De 22-jarige is dankzij haar eerlijke en vaak hilarische opmerkingen geliefd bij het kijkpubliek. Als je haar op Instagram volgt, weet je dat het momenteel qua gezondheid niet zo goed met haar gaat. Felicia laat weten dat ze een zeldzame immuunziekte heeft.

Temptation Island's Felicia ziek

De Vlaamse nieuwssite Nieuwsblad.be laat weten dat Felicia het verdrietige nieuws in een uitgebreide post op Instagram deelt. “De laatste tijd krijg ik veel vragen over mijn gewichtstoename en waarom ik niet meer zo actief ben op sociale media,” begint de Temptation Island-deelneemster onder een foto waarop Felicia in het ziekenhuis staat met een infuus in. "De reden hiervan is dat de ziekte Vogt-Koyanagi-Harada bij mij is geconstateerd."

Felicia heeft Vogt-Koyanagi-Harada

De voormalige verleidster vertelt wat haar symptomen zijn. "Dit is een immuunziekte die bij mij op mijn ogen is geslagen. Het begon met rode en geïrriteerde ogen, daarna kreeg ik last van een waas voor mijn ogen die steeds erger en erger werd. Op een dag toen ik opstond had ik helemaal geen zicht meer."

Felicia heeft zeldzame ziekte

"In het ziekenhuis ben ik meteen behandeld en kreeg ik drie dagen achter elkaar Prednison door een infuus," gaat Felicia verder. "De grootste bijwerking daarvan is gewichtstoename, en daarom ben ik ‘dikker’ geworden. Mijn ziekte heeft een grote impact op mijn leven en gedrag en daarom wil ik dit met jullie delen.”

Temptation Island's Felicia

De realityster wordt sinds januari behandeld voor de ziekte en vertelt dat het steeds een beetje beter gaat. "Elke dag neem ik zeven pilletjes Prednison, en nog andere medicijnen om ervoor te zorgen dat de situatie stabiel blijft. Ik blijf positief en hoop zo snel mogelijk zonder medicijnen te kunnen leven.”

Sterkte, Felicia! We hopen dat je je snel beter voelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs