Het lichaam van Glee-actrice Naya Rivera is gevonden

De actrice was sinds vorige week vermist na een boottocht met haar zoon

naya rivera 2013
Vittorio Zunino CelottoGetty Images

Afgelopen woensdag raakte Glee-actrice Naya Rivera vermist na een boottocht op een meer in Californië. De 33-jarige huurde een boot en ging samen met haar 4-jarige zoon Josey Dorsey varen op Lake Piru. Haar zoon werd alleen met een reddingsvest aan op het voertuig gevonden, terwijl Naya dagenlang vermist werd. Een dag na de vermissing staakte de Amerikaanse politie de reddingsmissie. Inmiddels is haar lichaam gevonden. Naya Rivera is overleden.

Naya Rivera gevonden

De politie liet in een persconferentie weten dat er een lichaam in het meer gevonden is dat qua fysieke kenmerken overeenkomt met Naya Rivera. Ook de locatie waar de 33-jarige is gevonden en het feit dat er niemand anders vermist is duiden erop dat het om het lichaam van de actrice gaat, zo meldt nieuwssite The Guardian.

Naya Rivera doodsoorzaak

Naya is vermoedelijk verdronken nadat ze in het meer ging zwemmen. Er zal nog een autopsie plaatsvinden, maar de Amerikaanse politie denkt dat de dood van de actrice een ongeluk is geweest. "Er zijn geen aanwijzingen die doen vermoeden van kwade opzet van een ander of van zelfmoord," aldus de politie in een statement.

Naya Rivera Glee

Naya Rivera is bekend van de komediedrama-serie Glee. Ze speelde van 2009 tot 2015 de rol van Santana Lopez. Daarna verscheen ze in onder andere Devious Maids en Step Up: High Water. In 2014 trouwde ze met acteur Ryan Dorsey. Ryan is de vader van haar 4-jarige kind Josey Dorsey.

Rest in peace, Naya.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs