Volgens geruchten datet Kylie Jenner met de ex van Jordyn Woods

Jordyns exen vallen in de smaak bij de Jenners

2020 vanity fair oscar party hosted by radhika jones   arrivals
Frazer HarrisonGetty Images

De geruchtenmolen rondom de Kardashian-Jenners blijft maar doordraaien. Dit keer is Kylie onderwerp van gesprek. Zij zou aan het daten zijn met de beste vriend van haar zus Kendall, Fai Khadra - juicy detail: Kadra is de ex van ex-BFF Jordyn Woods. Deze geruchten gaan rond sinds de twee samen met Kendall op een kleine get away zijn in de woestijn van Utah.

Fai Khadra is de ex van Jordyn Woods

Jordyn's exen vallen blijkbaar in de smaak bij de zusjes Jenner, want in april ging het gerucht ook al rond dat Kylie's zus Kendall aan het daten was met basketballer Devin Booker, een andere ex van Jordyn.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: is Kylie Jenner aan het daten met Fai Khadra?

Kendall Jenner en Fai Khadra zijn BFFs

Fai Khadra is al langer een bekend gezicht als je een beetje op de hoogte bent van de levens van Kylie en Kendall. Hij is namelijk ook Kendall's beste vriend. Eerder werd gedacht dat zij eveneens aan het daten waren, maar dat bleek niet zo te zijn. Op die roddel reageerde Kendall met een Instagram-post van haar en Khadra, waarbij ze zei: "We daten niet, hij is gewoon mijn date".

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Fai Khadra en Kourtney Kardashian

Ook met de andere Kardashian-zussen is Fai goed bevriend. Vorig jaar ging zelfs het gerucht dat Fai Khadra de nieuwe liefde van Kourtney was. Dit nieuws kwam net haar break up met Younes Bendjima (met wie ze nu weer schijnt te daten). Achteraf bleken ze gewoon vrienden te zijn. De 28-jarige Fai ligt dus gewoon goed in de smaak bij de KarJenners - het zal nog moeten uitwijzen of er sprake is van liefde tussen Kylie en Fai, maar het zou wel een ontzettend knap stel zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs