One Direction viert tienjarig jubileum op bijzondere manier

Online viert de voormalige band samen met hun fans deze bijzondere mijlpaal

one direction performs on abc's "good morning america"
Stephen LovekinGetty Images

Op 23 juli is het tien jaar geleden dat Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson en Zayn Malik samen kwamen en dankzij Simon Cowell (toenmalig jurylid van de Britse X-Factor) One Direction vormden. Een prachtige carrière lag voor hen in het verschiet, maar de jongens wilden het ook graag solo maken. Om die reden gingen ze vier jaar geleden - Zayn Malik stopte een jaar daarvoor al - uit elkaar. Dat betekent natuurlijk niet dat we de verjaardag van de band zomaar voorbij moeten laten gaan. Gelukkig zijn de zangers het daar ook mee eens. Ze maken eindelijk de plannen bekend voor dit heuglijke evenement!

One Direction 10 jaar

Het jubileum zal, zoals ook wel te verwachten viel in deze gekke tijd, volledig online worden gevierd. Maar dat wil niet zeggen dat ze het klein aanpakken. Het PR-bureau waar de band nog aan verbonden is, kondigt een aantal hele mooi dingen aan.

Alles wat de band voor ons in petto heeft, zal te zien zijn op de speciale website die voor de gelegenheid gemaakt is. Deze gaat op 23 juli online en zal volledig in het teken staan van alle hoogtepunten die de band in de afgelopen jaren beleefd heeft. Door middel van een tijdlijn zullen alle mooie momenten worden uitgelicht, in verschillende (interactieve) vormen.

Zien: de mooiste momenten uit 10 jaar One Direction

One Direction video 10-jarig jubileum

Zo komt er een video aan waarin wordt teruggeblikt op de afgelopen tien jaar. Daarin zijn de audities van de bandleden te zien, hun videoclips, maar ook fragmenten van tv-shows en dingen die nog nooit eerder zijn uitgezonden. Daarnaast is er een speciale plek voor de fans in die video, omdat die voor de band altijd erg belangrijk zijn geweest.

Op de site kun je speciaal voor jou gemaakte playlists downloaden. Deze zijn gebaseerd op de jaren dat jij (via Spotify of Apple Music) het meest geluisterd hebt naar One Direction. Dit maakt het jubileum leuk voor alle 1D-fans; diegenen die er vanaf het eerste moment bij waren, maar ook diegenen die later pas naar de muziek van de band zijn gaan luisteren.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jubileum One Direction

Er gingen al een hele tijd geruchten dat er iets speciaals aan zat te komen voor het tienjarig bestaan van de band. Bandlid Liam Payne hintte daar al op tijdens een interview dat hij eerder dit jaar gaf. Hij wist toen nog niet precies wat hij wel en niet mocht zeggen, maar kondigde in ieder geval aan dat het iets bijzonders ging worden. En dat is het zeker!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs