Gigi Hadid showt babybuik in video op Instagram

"There's my belly y'all!"

gigi hadid in new york 2018
Raymond HallGetty Images

Eind april werd bekend dat Gigi Hadid en Zayn Malik hun eerste kindje samen verwachten. Uit een recent Instagram live-interview met Gigi werd duidelijk dat het model op dat moment al een aantal maanden zwanger was. We hebben de 25-jarige al die tijd nog niet met een baby bump gespot - tot nu. Gigi Hadid ging recent live op Instagram en showde haar babybuik aan haar volgers.

Gigi Hadid babybuik

Gigi beantwoordde vragen van fans in een Instagram Live-sessie. Toen een fan opmerkte dat haar buik niet te zien was door haar wijde kleding, liet Gigi demonstratief haar blote buik zien. "Hij zit er echt hoor! Van de voorkant ziet het er gewoon heel anders uit, maar als je van de zijkant kijkt: there's my belly y'all."

Gigi Hadid zwanger

Het topmodel laat meteen weten waarom ze de afgelopen maanden weinig heeft gedeeld rondom haar zwangerschap. "Er zijn momenteel belangrijkere dingen gaande in de wereld," aldus Gigi. "Er zijn in het begin van de quarantaine veel mensen overleden door het coronavirus en dat is nog steeds aan de gang. Daarna kwam de heropkomst van de Black Lives Matter-movement en ik vond dat onze aanwezigheid op social media daarvoor gebruikt moest worden."

Gigi Hadid video baby buik

Gigi laat weten dat ze weinig bezig is met social media en ze graag ten volle geniet van haar zwangerschap. "Ik schrijf veel in mijn dagboek en ik wil me tijdens mijn zwangerschap gewoon niet bezig hoeven houden met iedere dag wakker worden en dan iets moeten posten of er cute uit te moeten zien."

Bekijk Gigi's flink gegroeide baby belly en een paar fragmenten uit de Insta Live-sessie hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs