Michelle Obama komt met een eigen podcast over vriendschappen en relaties

In The Michelle Obama Podcast gaat de voormalige first lady in gesprek met haar naasten over de onderwerpen die haar aan het hart gaan

bet awards 2020
BET Awards 2020Getty Images

Voormalig First Lady Michelle Obama komt met een podcast! In The Michelle Obama Podcast nodigt ze de mensen met wie ze close is uit om te praten over relaties en vriendschappen maar ook over hoe het is om een echtgenoot of ouder te zijn. In het eerste seizoen zullen onder andere Michelle's moeder en broer, presentator Conan 'O Brien, journalist Michele Norris en Barack Obama's voormalig adviseur Valerie Jarett te gast zijn.

The Michelle Obama Podcast

In elke aflevering bespreekt Michelle samen met haar gast de relaties die ze maken tot wie ze zijn. "Soms is dat net zo persoonlijk als de relatie zelf is, maar soms gaat het ook over de relatie met ons lichaam of over onze gezondheid. In een andere aflevering bespreken we de uitdagingen en mooie dingen van een echtgenoot of ouder zijn, de vriendschappen die ons door moeilijke tijden heen loodsen of de groei die we ervaren als we kunnen leunen op onze collega's of mentoren." vertelt ze in de teaser die in samenwerking met Spotify is gemaakt voor de podcast.

"Ik hoop dat deze podcast een plek kan zijn waarin we samen belangrijke onderwerpen kunnen ontdekken en een antwoord kunnen vinden op de vragen die we nu allemaal hebben," gaat Obama verder. "Maar ik hoop het allermeest dat deze podcast luisteraars zal helpen om andere, misschien wel moeilijkere gesprekken te voeren met de mensen van wie ze houden. Op die manier kunnen we meer begrip voor elkaar krijgen en empathie ontwikkelen voor een ander."

The Michelle Obama Podcast in samenwerking met Spotify

The Michelle Obama podcast is de eerste samenwerking van Higher Ground - het productiebedrijf van de Obama's - met streaming service Spotify. Dat er een samenwerking zou komen werd in 2019 al aangekondigd. Toen werd bekend dat de Obama's zouden helpen podcasts te ontwikkelen en produceren én dat ze in sommige van die podcasts ook te horen zouden zijn. De eerste aflevering van The Michelle Obama podcast zal vanaf 29 juli te beluisteren op Spotify.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs