'Justin Timberlake en Jessica Biel hebben in het geheim een tweede kind gekregen'

Het geslacht van de baby is ook al bekend

jessica biel en justin timberlake
Steve GranitzGetty Images

Jessica Biel en Justin Timberlake verwelkomen hun tweede kindje, zo melden de Amerikaanse media. "Wacht," hoor ik je denken, "was Jessica Biel zwanger dan?" De Amerikaanse nieuwssite Daily Mail beweert dat de 38-jarige actrice haar zwangerschap geheim heeft gehouden voor de rest van de wereld. Ze zou eerder deze week bevallen zijn.

Justin Timberlake en Jessica Biel tweede kind

Daily Mail sprak een vriend van Jessica en Justin, die vertelt dat de twee hun zwangerschap geheim wilden houden. Om haar baby belly te verbergen, zijn er sinds maart - toen ze ongeveer vier maanden zwanger was - geen foto's meer verschenen van Jessica Biel waarop haar hele lichaam zichtbaar is. De anonieme bron onthult meteen het geslacht van de baby: het is een jongetje.

Zien: beroemde koppels op de rode loper

Justin Timberlake en Jessica Biel relatie

Justin en Jessica ontmoetten elkaar in 2007 bij een verjaardagsfeestje dat Justin voor een vriend organiseerde. De zanger vroeg Jessica's nummer en belde haar later op om haar mee uit te vragen. Uiteindelijk stemde Jessica in met een date. Ze zijn inmiddels ongeveer 11 jaar samen, hoewel ze in 2011 tijdelijk uit elkaar gingen. Datzelfde jaar kwamen ze weer bij elkaar en vroeg Justin Jessica ten huwelijk. Ze trouwden in 2012 in Italië. Drie jaar later kreeg het celebrity-koppel een zoon: Silas Randall Timberlake. Hun eerste kind is nu 5 jaar oud en is inmiddels grote broer geworden. Hoe Justin en Jessica's tweede zoontje heet, is nog niet bekend. Het koppel heeft het nieuws nog niet op social media gedeeld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs