Nicki Minaj is zwanger van haar eerste kindje

Ze deelt het nieuws op Instagram

nicki minaj
Neilson BarnardGetty Images

Als Nicki Minaj iets doet, dan doet ze het goed. Ze deelt groot nieuws met haar fans en dat doet ze, uiteraard, helemaal à la Nicki. De rapper maakt op Instagram bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje.

Nicki Minaj zwanger

Nicki Minaj deelde zojuist twee foto's waarbij ze in kleurrijke over de top-kleding en verschillende pruiken poseert en duidelijk te zien is dat ze in verwachting is. En dat niet alleen: de 37-jarige blijkt hoogzwanger te zijn. Dat betekent dat ze haar zwangerschap de afgelopen maanden goed verborgen heeft weten te houden voor de rest van de wereld.

Bekijk ook: de beste modemomenten van Nicki Minaj

Nicki Minaj baby

Nicki Minaj trouwde in 2019 in het geheim met de 42-jarige Kenneth Petty. Dit is hun eerste kindje samen. Wat het geslacht van de baby is en wanneer Nicki is uitgerekend, is nog niet bekend. De Anaconda-rapper heeft behalve de recente Instagramposts nog niets losgelaten over haar zwangerschap. Haar caption onder de eerste Instagramfoto is kort, maar duidelijk: "#Preggers", schrijft de 37-jarige met een geel hartje erbij.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nicki Minaj gezin

Vorig jaar werd bekend dat Nicki Minaj stopt met muziek maken. Ze onthulde destijds dat ze zich wilde richten op haar kinderwens - die inmiddels is uitgekomen. "Ik heb besloten met pensioen te gaan en mijn gezin te stichten," vertelde ze op Twitter. "Ik weet dat jullie nu gelukkig zijn." Ze richtte zich tot haar fans: "Blijf mijn muziek draaien tot mijn dood. Ik blijf altijd van jullie houden."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs