Kanye West: 'Ik probeer al een jaar van Kim te scheiden'

Na zijn uitspraken in zijn verkiezingsrally zijn de Kardashians bezorgd

kim kardashian en kanye west
Dimitrios KambourisGetty Images

Familie en vrienden van Kanye West - die een gooi wil doen naar het Amerikaanse presidentschap - maken zich zorgen om zijn mentale toestand nadat hij afgelopen zondag nogal persoonlijke uitlatingen heeft gedaan in weer een Twitter-rant. Inmiddels heeft Kanye een nieuwe reeks tweets geplaatst waarin hij zegt al meer dan een jaar te willen scheiden van zijn vrouw Kim Kardashian.

Kanye West over abortus North

Tijdens de eerste verkiezingsrally, die plaatsvond in North Charleston, South Carolina, vertelde hij het publiek dat hij zijn vrouw Kim Kardashian zo'n zeven jaar geleden had gedwongen abortus te plegen. Op het allerlaatste moment wilde hij dit toch niet en uit die zwangerschap is uiteindelijk hun eerste dochter North geboren. Hiermee claimt hij het leven van zijn dochter te hebben gered. Zo kun je 't óók zien, natuurlijk...

Kim Kardashian wil Kanye West laten opnemen

De Kardashians zijn op z'n zachtst gezegd not amused over de uitspraken die West heeft gedaan. Heel logisch: zulke persoonlijke informatie deel je niet, en de kans is groot dat dochter North deze berichten uiteindelijk ook zal lezen of horen. Ze maken zich zorgen om West's mentale gezondheid en willen dat hij professionele hulp krijgt, maar hij is het hier zelf niet mee eens.

Zien: emotioneel weerzien tussen Kanye en Kim

Kanye West Tweets

Ongeveer een dag nadat hij deze ontboezemende uitspraken deed liet hij zich ook uit via Twitter. Hij plaatste een reeks tweets (waarvan een deel nu alweer is verwijderd) waarin onder andere stond dat Kim Kanye tegen zijn wil in op wil laten nemen. "Kim is gisteren met een dokter naar Wyoming gevlogen om me op te laten sluiten zoals in de film Get Out."

In case you missed it, in Get Out sluit de witte schoonfamilie van het zwarte personage hem op om hem aan gevaarlijke experimenten te onderwerpen. "Ze willen hetzelfde met mij doen omdat ik gisteren heb gehuild over het feit dat ik het leven van mijn dochter heb gered." zou West via Twitter gezegd hebben, maar dit bericht is nu weer verwijderd.

Ook zegt Kanye dat zijn kinderen (in tegenstelling tot hun moeder) nooit in de Playboy zullen verschijnen. TMZ heeft screenshots van alle tweets.

Scheiden van Kim Kardashian

Kanye heeft een nieuwe reeks tweets geplaatst en verwijderd, waar hij nog meer uitspraken doet over zijn vrouw Kim en haar familie. Zo refereert hij aan Kris Jenner als Kris Jong Un en zegt hij dat hij al van Kim wilde scheiden sinds ze in 2018 met Meek Mill samenwerkte op de Criminal Justice Reform Summit in Los Angeles.

kanye west wil scheiden van kim kardashian
@YeTwitter

Nieuw album Kanye West

In een van de tweets kondigt West aan dat zijn nieuwe album "Donda" op vrijdag verschijnt. Hierbij plaatst hij ook een tracklist, maar of we vrijdag echt nieuwe muziek kunnen verwachten is – gezien de gesteldheid van de Amerikaanse rapper – nog maar even afwachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs