Justin Bieber brengt nieuwe kledingcollectie uit met H&M

Ter ere van zijn nieuwe album Changes gaat hij opnieuw de samenwerking met de modeketen aan

celebrity sightings in new york city   february 26, 2019
GothamGetty Images

Ter ere van zijn nieuwe album Changes, brengt Justin Bieber samen met H&M een nieuwe kledingcollectie uit. Changes kwam afgelopen februari uit en nu volgt er ook een kledinglijn. Voor zijn vorige album Purpose, dat in november 2015 uitkwam, ging Bieber dezelfde samenwerking aan waarin hij sweaters, t-shirts en trainingsbroeken uitbracht om het album te promoten.

Justin Bieber kledinglijn H&M

In de Filipijnen is de collectie al te verkrijgen. Daardoor krijgen we al een sneak peek van de collectie via Filipijnse fans op Twitter. Uit de tweets blijkt dat de zanger en modeketen dit keer hebben gekozen voor t-shirts en sweaters met verschillende opdrukken. Zo zijn er stukken waar een foto van Bieber op staat, maar ook t-shirts en sweaters waar een getekende versie van de zanger op prijkt. Vergeleken met de vorige collectie die Bieber uitbracht is deze lijn een stuk kleurrijker. Iets wat niet bij iedereen in de smaak valt. Sommige fans laten al weten dat ze niet echt te spreken zijn over de nieuwe collectie en dat ze het vergeleken met de Purpose-collectie die in 2015 uitkwam erg tegen vinden vallen.

Kledinglijn Justin Bieber in Nederland

Wanneer de collectie in Nederland te verkrijgen is en wat de prijzen van de kledingstukken zullen zijn is nog niet bekend, maar als we kijken naar de vorige collectie zal het in ieder geval geen rib uit je lijf zijn.

Changes Justin Bieber

Changes is het vijfde album van Justin Bieber, waarin hij voornamelijk zingt over zijn hernieuwde liefde voor God en de liefde die hij voelt voor zijn vrouw Hailey Bieber. Met de nummers die hij voor het album heeft gemaakt scoorde hij tot nu toe twee hits: Yummy en Intentions.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs