Demi Lovato en Max Ehrich zijn verloofd

"Woorden kunnen niet uitdrukken hoe ongelofelijk verliefd ik voor altijd op je ben"

demi lovato 2017 american music awards
Neilson BarnardGetty Images

Vier maanden geleden maakte Demi Lovato bekend dat ze een nieuwe vriend heeft. Ze verscheen per ongeluk in de Instagram Live-sessie van acteur en muzikant Max Ehrich, waarna bleek dat de twee samen in quarantaine zaten. Dat de twee helemaal in love zijn, wordt duidelijk door de vele Instagramfoto's die het koppel de afgelopen maanden gedeeld heeft. Wat blijkt nu: de twee zijn verloofd!

Demi Lovato en Max Ehrich verloofd

Demi Lovato en Max Ehrich maakten eerder vandaag bekend dat ze gaan trouwen. De twee celebs delen het nieuws allebei op Instagram. De 27-jarige zangeres begint met een uitgebreide post waarin ze haar liefde voor Max verklaart. "Ik wist dat ik van je hield vanaf het moment dat ik je ontmoette," aldus Demi. "Het is niet uit te leggen aan iemand die dit niet zelf heeft meegemaakt, maar gelukkig begrijp jij het ook. Ik heb me nog nooit zo onvoorwaardelijk geliefd gevoeld door iemand anders dan mijn ouders, ongeacht mijn gebreken."

Zien: wie is Max Ehric - de nieuwe lover van Demi Lovato?

Demi vertelt dat ze zich vereerd voelt om met Max te mogen trouwen. "Jij zorgt ervoor dat ik de beste versie van mezelf ben," aldus de zangeres. "Ik hou meer van je dan ik kan uiten in een caption, maar ik ben extatisch om een familie en leven met jou te beginnen."

Demi Lovato verlovingsring

Demi deelt foto's van het moment waarop de 29-jarige acteur haar ten huwelijk vroeg. Daardoor kunnen we meteen een blik werpen op de gigantische verlovingsring die Max haar gaf.

Demi Lovato en Max Ehrich relatie

Ook Max deelt een zoete tekst op Instagram. "Woorden kunnen niet uitdrukken hoe ongelofelijk verliefd ik voor altijd op je ben. Ik kan geen minuut meer op aarde zijn zonder het wonder om jou als mijn vrouw te hebben," aldus de acteur.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs