Jennifer Lopez wordt vandaag 51 – dit zijn haar beautygeheimen

Alle ins- en outs over hoe ze zo fantastisch straalt

giuseppe for jennifer lopez launch at neiman marcus beverly hills
John SciulliGetty Images

Als er iemand is die ouder wordt like a fine wine, is het Jennifer Lopez. Met haar stralende huid en überfitte lichaam ziet de zangeres en actrice die vandaag 51 wordt (happy birthday to you, queen!) met de dag mooier.

Sinds ze de sterren van de hemel paaldanste in Hustlers en op de catwalk van Versace verscheen, vragen wij ons af wat ze nou precies doet om er zo fantastisch uit te zien. Als jij je hetzelfde afvraagt, we see you, en daarom hebben wij het harde werk vast gedaan en uitgezocht wat de beauty- en wellness geheimen zijn waar J-Lo bij zweert. En helaas: het is tijd om gedag te zeggen tegen je dagelijkse kopje koffie en fles glas rode wijn.

Workouts Jennifer Lopez

Fitness is altijd een groot onderdeel geweest van Jennifer's lifestyle en ze heeft wel eens toegegeven dat ze zo vaak mogelijk probeert te sporten in de week. Over haar workout regime zegt ze: "Ik hou er niet van om het later op de dag te doen, ik vind het lastiger wanneer de dag al begonnen is. Ik sport drie tot vier keer in de week. Als ik in New York ben doe ik dat met David Kirsch - hij is echt een geweldige trainer. In Los Angeles train ik met Tracy Anderson. Ik vind de balans die ze mij beide geven heel fijn. Ze hebben twee totaal verschillende benaderingen, maar dat is fijn. Ik wissel graag af."

Zien: het leuke stel Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

Geen cafeïne, alcohol en sigaretten voor J-Lo

We weten allemaal dat sigaretten, koffie en alcohol niet echt goed voor je zijn en hoe goed we het ook proberen, zonder dat kopje koffie en glaasje rood kunnen we écht niet. Jennifer blijft van alle drie de dingen ver weg. "Ik drink niet, rook niet en drink ook geen koffie. Dat is echt funest voor je huid als je ouder wordt." Oh...

Jennifer Lopez' huid verzorging geheimen

Met een glow zo bekend dat er zelfs een parfum naar vernoemd is, schijnt J-Lo's huid letterlijk van binnenuit. Dus, wat is het geheim achter haar jonge, heerlijke huid? Jennifer heeft een voorliefde door glycolzuur, dat tot diep in je huid dringt en dode huidcellen verwijderd zodat je een frisse, egale en glanzende huid overhoudt. Daarnaast zweert Jenny from the block bij SPF. "Ik geloof heilig in SPF en daarnaast probeer ik ook niet te lang in de zon te blijven."

Affirmaties

Naast goed zorgen voor haar fysieke gezondheid en verschijning, zorgt Jennifer Lopez ook goed voor haar emotionele welzijn. "Affirmaties zijn zo belangrijk. Ik ben jong en tijdloos. Dat vertel ik mezelf elke dag, een paar keer per dag. Het klinkt echt als cliché bullshit, maar dat is het niet; leeftijd zit echt in je hoofd." Het lijkt er ook wel op dat het werkt voor haar.

Dit artikel verscheen op Glamour UK.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs