Is dit Harry Styles' geheime TikTok account?

Fans verdenken de zanger er van stiekem te TikTokken

casamigos halloween party
Kevin MazurGetty Images

TikTok begint zo'n beetje de wereld over te nemen en het sociale medium wordt ook steeds populairder onder celebrities. Zo vrolijken onder andere Ariana Grande, Justin en Hailey Bieber, Bella Hadid, Niall Horan, Miley Cyrus en Kourtney Kardashian hun fans op met de korte filmpjes die je via TikTok kunt maken en delen. Oplettende fans van Harry Styles denken dat hij nu ook te vinden is op TikTok, maar dan met een (nu waarschijnlijk niet meer) anoniem account.

TikTok account Harry Styles

Het account met de naam @terrytome plaatst sinds afgelopen juni 'covers' van de grootste hits van het oud One Direction bandlid. De liedjes die in de TikToks voorbij komen worden nagespeeld met een otamatone, een Japanse elektronische synthesizer die lijkt op een muzieknoot en klinkt als een kazoo.

Fans ontdekken TikTok Harry Styles

Het eerste lied wat verscheen op het account was Falling, wat werkelijk fantastisch klinkt. Maar al snel kregen de kijkers en fans van de zanger het idee dat Harry misschien zelf wel achter het TikTok account kon zitten. Vooral het feit dat de persoon in het filmpje elke keer handschoenen aanheeft - terwijl duidelijk te zien is dat de TikTok gebruiker binnen, achter zijn computer de liedjes covert.

De tweede aanwijzing die de fans doet denken dat het hier echt om Styles gaat is het feit dat in de TikToks de studioversie van het nummer Medicine te horen is - een nummer dat tot nu toe alleen nog maar live is gedaan door Harry en dat nog niet officieel is uitgebracht. Hmmm...

Artikel gaat verder onder de video.

Bekijk ook: Harry Styles slide naar horen zeggen in DM van z'n ex

Toen fans hier onder het filmpje iets over zeiden reageerde - laten we hem toch nog even Terry noemen - hier op met een ontkenning. "Nee, dit is niet de studioversie van het lied. Die heb ik niet."

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Harry Styles wilde stiekem TikTokken

Wij vinden de aanwijzingen wel érg duidelijk en denken dat Harry lekker in de luwte wilde TikTokken. Dat is hem niet helemaal gelukt dus. Helaas voor hem, maar wel leuk voor zijn fans.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs